Početna Showbiz “RAZOČARALA SAM SE!” OGLASILA SE TAKMIČARKA KOJU JE SAŠA POPOVIĆ ZAUVIJEK IZBACIO...

“RAZOČARALA SAM SE!” OGLASILA SE TAKMIČARKA KOJU JE SAŠA POPOVIĆ ZAUVIJEK IZBACIO IZ ŠOUA ZVEZDE GRANDA

Abida Milkunić svojevoljno je tokom emisije odustala od takmičenja u “Zvezdama Granda”, o čemu je vidno šokiran Saša Popović, kreativni direktor ovog projekta, nedavno obavestio javnost.

Milkunićeva je u takmičenju dobila četiri glasa i pohvale žirija, a završila je u baražu. Međutim, kada je trebalo da nastupi u baražnom delu, odlučila je da samoinicijativno napusti šou, što je i Popovića zateklo.

– Imamo jedan slučaj koji mi se nikada dosad nije desio u “Zvezdama Granda”, a to je da je jedna takmičarka otišla. Napustila je takmičenje, otišla je i nije obrazložila zašto i kako. U pitanju je Abida Milkunić, prema tome ona više nikada neće moći da se takmiči u “Zvezdama Granda” – rekao je tada Saša.

Milkunićeva sada ističe da joj je baraž “teško pao”.

– Ne mogu reći da nije, ali okej – rekla je Milkunićeva za “Grand” dok je na pitanje da li su očekivanja bila prevelika, pa je i razočarenje samim tim veće, odgovorila:

– Iskreno, sa Viki sam imala jednu probu i sve je bilo super, ali kad sam došla ovde, odsekla sam se. Imala sam tremu, nemoguće je bez toga. Trudila sam se da je pobedim, ali, eto, glasovi su sve rekli.

– Jesam malo razočarana, ali sve je za ljude – istakla je Abida.

– Prezadovoljna sam sa Viki Miljković. Bila sam ranije kod Ane Bekute, ove godine sam bila kod Viki. Nisam znala kako radi sa kandidatima, čula sam da je jako dobra. Imala sam samo jednu probu i stvarno je bila dobra – istakla je Milkunićeva za pomenut medij, žaleći što neće imati priliku da više sarađuje sa Viki.

pulsonline.rs