Početna Showbiz UHVATILA MUŽA U KREVETU S DRUGOM, TAJNA KAMERA SVE SNIMILA! Naša pjevačica...

UHVATILA MUŽA U KREVETU S DRUGOM, TAJNA KAMERA SVE SNIMILA! Naša pjevačica htjela da ih bije: Izašao je demoliran iz sobe

Dragana Radosavljević Cakana prisetila se trenutka kada je supruga Nebojšu zatekla s drugom.

Pevačica Dragana Radosavljević Cakana dugi niz godina je u srećnom braku sa Nebojšom Negićem, a nedavno je izjavila da u 65. godini ponovo želi da mu kaže sudbonosno “da”. Jednom prilikom je priznala da ipak postoji doza ljubomore i prisetila jednog događaja koji joj nije ostao u lepom sećanju.

“Glupo je praviti od sebe nešto što nisi. Stvari se nazivaju pravim imenom i onda vam je sve u životu jednostavno. Govorim o istini, kažem gde sam bio tog dana, s kim sam se video, jer u slučaju da ona nešto sazna, a saznaće jer je takva priroda škorpije, moraću da objašnjavam nešto, a nema potrebe”, rekao je Nebojša.

“Ono što ne znam, to me ne boli”, dobacila je pevačica i nasmejala sve, a potom se prisetila skrivene kamere koju je Nebojša priredio Cakani u nameri da se našali s njom. Tada je zatekla supruga u krevetu s drugom ženom i nije joj lako da zaboravi taj momenat.

“Sećam se toga, mada, Nebojša je, kada su mi pripremali skrivenu kameru, rekao da ću ja sve to provaliti, međutim, nisam.Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem – rekla je Cakana u emisiji “Zvezde Granda specijal” i dodala:

– Moj osećaj tada, tog trenutka… Neću zaboraviti. Poverovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala.

monddo.rs