Početna Rijaliti Brat Ane Ćurčić javno priznao da tek sad smije da kaže da...

Brat Ane Ćurčić javno priznao da tek sad smije da kaže da su ona i Bulić raskinuli: Ovo su sve pikanterije raskida

Brat Ane Ćurčić, Bane Đokić, dobio je dozvolu da ispriča u javnost da ona nije u vezi sa Acom Bulićem.

– Aca Bulić i Ana nisu zajedno, nisu emotivno u vezi. Ona nije spremna na to, voli ga kao čoveka. Oni su samo veliki prijatelji. Dobio sam zeleno svetlo da kažem u tvojoj emisiji. Pokušala je, rekla je da su zajedno, ali ona nije spremna na neke veze – rekao je Bane.

– Kako nije spremna sada, a kada je izašla, bila je spremna da se pojavi sa njim na televiziji, da se pominju Roleksi, stanovi, čak je Aca Bulić ostavio svoju verenicu zbog pomirenja sa Anom – pitala je Dalila, koja je inače voditeljka na “RED televiziji”.

– Da, da… Šta se privatno desilo, nisam toliko duboko ulazio, pokušali su, nisu uspeli na ljubavnom putu. On je tu za nju 24 časa, tu je non stop, provode vreme. Veliki su prijatelji, on je tu za nju non stop… Nije spremna da daje odgovore sada, ima ona sve dokaze, a kada se to pojavi, biće strašno. Imao sam i ja da pokažem, ali u dogovoru sa njom neću. Milena je uzimala novac od silnih ljudi, za to postoji dokaz. Trošila je na sebe, ništa nije kupovala. Ja sam otišao po Anine stvari, poklone i svih mogućih stvari koje je navodno dobila, nema od toga ništa – rekao je Đokić.

– Kako to možeš da tvrdiš da je Milena uzimala novac za sebe i nije ništa kupovala Ani, a Milena tvrdi da je kupovala šminku, garderobu i ostalo – pitala je Dalila.

– Konkretno, ja sam bio prisutan kada sam preuzeo sve njene stvari i džakove, Ana je pozvala da pita gde su ostali pokloni, rečeno je da to nikada nije donešeno. To je dokaz da Ana ništa nije dobila, a postoje računi i dokazi sa transferima novca – rekao je Bane.

ISPOD POSLUŠAJTE ŠTA JE ANA REKLA O VEZI SA ACOM BULIĆEM:

BLIC.RS