Početna Showbiz Voditeljici Zadruge stigao džip od 50.000 eura, otkrila javno ko joj je...

Voditeljici Zadruge stigao džip od 50.000 eura, otkrila javno ko joj je to kupio: “Sada mogu da kažem da živim svoje snove”

Voditeljka “Zadruga – Elite 7”, Ana Radulović, kupila je novi džip od 50.000 evra.

Mnogi su se zapitali kako je uspela da kupi toliko skup automobil, a ona je sad sve javno otkrila:

– Prvi put ćete videti duži opis na mom postu, nisam od onih što pričaju da “instagram nije žvot”, a onda nas na istom uče o životu. Instagram je sastavni deo života svih nas koji ga imamo, i zato hoću ovako javno da kažem da sam u poslednje tri godine ostvarila mnogo svojih snova, a danas je upravo još jedan ostvaren.. I to ne bi imalo ovoliku težinu i ne bih bila ovoliko ponosna i srećna da sam svaki, pa i ovaj ostvarila sama, bez ičije pomoći, a često i bez razumevanja i podrške. Ova bombonica je u mojim rukama i sada definitivno mogu da kažem da živim svoje snove – napisala je voditeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Radulovic (@ana.radulovic)

Podsetimo, voditeljka “Zadruge 7” Ana Radulović nedavno je otvorila vrata svog porodičnog doma samo za “Blic”, a tom prilikom njen muž i ona progovorili su o glasinama da se razvode.

Kada smo ušli u njen dom, dočekao nas je Anin sin Konstantin i suprug Mirče Radulović koji je odmah demantovao glasine da su se razveli.

– Pišu sve i svašta. To su privatne stvari. I Ana zna, legli smo da odmorimo, probudili se i videli naslove o razvodu. Svi portali su bili preplavljeni. Nakon toga smo samo nastavili da spavamo (smeh) – poručio je Mirče za “Blic”.

blic.rs