Početna Showbiz POKAZALA DVA REZA KOJE JE DOBILA OD MUŽA: SANJA MARINKOVIĆ IZNIJELA JEZIVE...

POKAZALA DVA REZA KOJE JE DOBILA OD MUŽA: SANJA MARINKOVIĆ IZNIJELA JEZIVE DETALJE NEMILE SITUACIJE

Naša poznata voditeljka Sanja Marinković, iza sebe ima bogato novinarsko iskustvo, a jednom prilikom je otkrila kroz kakve je situacije prolazila tokom radionice ”Bulevar ženskih tajni” koju je pokrenula sa bivšom prijateljicom Vesnom Dedić.

sa preko 5.000 žena. Cilj te radionice je da inspirišemo i motivišemo žene da ostvare svoj cilj kakav god da im je u životu. Ono što je nama bilo najvažnije jeste da na putu ka tom cilju one budu srećne – rekla je Sanja tada i otkrila sa kakvim se sve situacijama susretala.

– Tu je bilo mnogo smešnih stvari. Recimo, bili smo na Ubu i bilo je preko 150 žena, a ja i Vesna imamo tu šalu da odmah proverimo koliko ima udatih, koliko razvedenih i zanimljivo je da su na Ubu sve bile razvedene, a samo jedna udata. Recimo u Vršcu gde je bilo oko 200 žena, sve su bile udate, što je neverovatno. Tako da po krajevima Srbije možeš da vidiš gde žive srećne žene i kakva je situacija. Bilo je fenomenalnih situacija, bilo je i suza i smeha – istakla je voditeljka, pa priznala da je bilo i potresnih scena.

– Bilo je situacija da žena ustane iz publike i pokaže dva reza od noža koja je to jutro dobila od svog supruga. Bilo je zaista strašnih stvari, ali je bilo i izuzetno lepih stvari. Važno je da su sve te žene iz svojih teških trenutaka ustale kao pobednice, napravile kompanije, firme, počele da se bave nekim drugim poslom – istakla je svojevremeno Sanja.

 PULSONLINE.RS