Početna Rijaliti “JESI LI OPRALA ZUBIĆE?” POSLIJE GODINU DANA OTKRIVENA TAJNA ČUVENE REČENICE ANE...

“JESI LI OPRALA ZUBIĆE?” POSLIJE GODINU DANA OTKRIVENA TAJNA ČUVENE REČENICE ANE ĆURČIĆ!

Kada je, pre godinu dana, ušla u rijaliti šou-program “Zadruga 6” Ana Ćurčić je privukla pažnju mnogih rečenicom “Jesi li oprala zubiće?” koju je uputila Anđeli Đuričić, tadašnjoj ljubavnici njenog bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića.

Ipak, sada, kao učesnica rijaliti šou-programa “Zadruga 7 Elita”, Milena Kačavenda tvrdi da je zapravo ona smislila tu rečenicu dok je spremala Anu da se uputi ka imanju u Šimanovcima.

Pitanje o ovome je Kačavendi postavila voditeljka Maša Mihailović dok je ispitivala zadrugare na osnovu pitanja koja su verni pratioci ovog TV formata ostavljali na društvenim mrežama.

Maša: “Ko je patentirao onu čuvenu: ‘Je l’ si oprala zubiće?’, ti ili Ana?! Tada ste bile kraljice.”

Kačavenda: “Patentirala sam ja, jer ona nije to propratila, pa sam joj skrenula pažnju. Ona nije videla ono što sam ja i ono je bilo jezivo. Kada smo razgovarale i kada je trebalo da uđe, ja sam bila stava da ne treba da napada Anđelu, očekivala sam da će Anđela da kaže, bar možda ‘Izvini’, ja bih rekla: ‘Jeb…, desilo se’. Ana je htela da joj kaže nešto na ulasku i da se ne bavi time. Mislim da Anđela nije krivac.”

Marko Đedović: “Kada su izašle napolje, podržale su jedna drugu.”

Kačavenda: “Ona je Maju podržala, ovu devojku je zlostavljala. Ono što smo mi pričale, ona je to negde prihvatila, iako je postojao strah za taj susret sa Zvezdanom lice u lice. Ja sam nju pitala: ‘A šta ćeš ako Zvezdan ne bude hteo da ostavi Anđelu?’, očekivala je ona negde da će on njoj da se izvinjava, da će on da se frapira kada je bude video. On je mogao ruku da iseče i da garantuje da neće ući. Opet kažem, niko je nije podržao osim mene.”

Đedović: “Neće se Ani s tim Anđelama, pa to ti je. Ova jedna joj uplaćuje slavu, ova druga joj se j… s mužem, pa se međusobno podržavaju.”

POVEZAN VIDEO:

PULSONLINE.RS