Početna Rijaliti Da sjedim da me Dušica ispituje sa idiotskim pitanjima? Na pamet mi...

Da sjedim da me Dušica ispituje sa idiotskim pitanjima? Na pamet mi ne pada: Ana Ćurčić o otkazivanju gostovanja na Pinku

Sinoć je Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica “Zadruge 6”, iznenadila svoje pratioce kada se uključila na javni Live na Instagramu gdje je odgovarala na brojna pitanja. Adminka jedne popularne Instagram stranice imala je priliku razgovarati s Anom i postaviti joj direktna pitanja na koja su mnogi pratioci čekali odgovore.

Jedno od ključnih pitanja bilo je ono o njenom najavljenom gostovanju na Pink televiziji, koje je kasnije otkazala. Ana je bez okolišanja odgovorila na ovo pitanje izjavivši: “Prihvatila sam da dođem u emisiju. Željela sam da pričamo o nasilju i o onome što je svaki normalan čovjek vidio tamo, ali naravno sad se peremo, pa onda je Ivana Šopić rekla u smislu Zvezdanovog ponašanja, kako nije bilo nasilja, “to je bilo ružno ponašanje”. Kako nije bilo nasilja? O čemu mi pričamo, ljudi? Dakle, ja bih otišla tamo da dižem rejtinge, šerove, i ne znam šta da radim, da sjedim da me Dušica ispituje sa idiotskim pitanjima?”, kazala je Ana, između ostalog, a cijelu izjavu poslušajte ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=fwqDaPlDecw&feature=youtu.be

Njena iskrenost i oštra reakcija su iznenadile mnoge, pružajući uvid u njen stav prema medijskim pojavljivanjima i pitanjima koja smatra nevažnim. Ispod u videu poslušajte njeno cjelokupno javljanje na Instagramu gdje je govorila o Aci Buliću, Zvezdanu Slavniću, Marku Đedović, ali i o bivšoj drugarici Mileni Kačavendi.

Senzacija.ba