Početna Showbiz SREBRNI ZUBI I DUGA CRVENA KOSA Fran Pujas izašao iz bolnice “Laza...

SREBRNI ZUBI I DUGA CRVENA KOSA Fran Pujas izašao iz bolnice “Laza Lazarević” i promijenio lični opis: Evo kako sada izgleda

Fran Pujas rešio je da drastično promeni svoj fizički izgled.

Naime, učesnik “Zadruge” koji je bio upečatljiv po svojim mnogobrojnim tetovažama, ali i neobičnim frizurama, sada je otišao korak dalje.

Na svoje zube stavio je srebrne navlake, dok je kosu ofarbao u crveno.

Svoj izgled podelio je sa pratiocima na Instagramu, a ako se predomisli, navlake nisu trajne, pa ih može skinuti ako mu dosade.

Da podsetimo, Fran Pujas proslavio se učešćem u rijalitiju “Zadruga”, međutim, nedavno je rekao kako ne postoji mogućnost da bude deo sedme sezone “Zadruge” i da je sa rijalitijem završio.

Fran je dospeo u centar medijske pažnje i kada je završio na klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Ubrzo su počela brojna šuškanja da je drastično smršao, te da je imao problema sa ishranom, ali i nedozvoljenim supstancama koje je, navodno konzumirao. Ipak, on je sve ovo demantovao.

– Moram da kažem da su sve to izmišljotine! Pozlilo mi je, pao sam i lupio sam glavom. Imao sam potres mozga, a kada su doktori došli po mene, zbog mog izgleda i tetovaža su me poslali na psihijatriju jer su mislili da sam drogiran. To su predrasude sa kojima se stalno suočavam, rako je Fran pa dodao:

– Imam toksikološki nalaz gde sam negativan na sve moguće droge. Odmah posle sat remena, kada su stigli rezultati, prebacili su me u Urgentni centar. Što se tiče ogrebotina, pas me budio iz nesvesti i ogrebao mi noge. Bukvalno ne mogu verovati šta su sve pisali. Nisam se oglašavao do sada niti demantovao sve te izmišljotine – istakao je Pujas za domaće medije tada.

BONUS VIDEO:

blic.rs