Početna Showbiz PRVI PUT O BRATU ZORANU SA POSEBNIM POTREBAMA: EVO KO DANAS BRINE...

PRVI PUT O BRATU ZORANU SA POSEBNIM POTREBAMA: EVO KO DANAS BRINE O NJEMU I KAKO IZGLEDA

Voditelj Milan Milošević otvorio je dušu i rešio je da potpuno otvoreno progovori o bolnim temama, a najviše je detaljisao o bratu Zoranu koji danas ima 51 godinu i koji zbog posebnih potreba već 30 godina živi u domu.

– Čuvao sam brata Zorana, komšinice su mi pomagale, spremao sam hranu kao mali. Imali smo klupicu ispod vrbe u dvorištu. Kad majka ode na posao, ja njega tu smestim i dam mu knjigu da drži, iako nije umeo da čita. On i dan danas voli da drži knjigu. Svakako, nije on bio težak za čuvanje tada, svi su ga voleli. Već preko 30 godina živi u domu u Staroj Moravici pored Bačke Topole i dalje je na nivou deteta od 2 godine, iako ima 51 godinu – ispričao je Milan za Informer, a onda je otkrio svoje strahove:

– Nekada je bio agresivan kad bih ostao sam sa njim. Tada je majka u dogovoru sa socijalnim radnicima donela odluku da ga smeste u dom. Majka i ja nismo mogli da se borimo sa nekim stvarima. Sa 20 godina je otišao u taj dom sa čijim uslugama smo bili zadovoljni. Da znate ljudi, koliko je on lep, on je ja ali samo crn – završio je Milošević.

BONUS VIDEO:

PULSONLINE.RS