Početna Showbiz OBEZBJEĐENJE! Duško Tošić poslije incidenta s Ognjenom Vranješom viđen sa tri tjelohranitelja,...

OBEZBJEĐENJE! Duško Tošić poslije incidenta s Ognjenom Vranješom viđen sa tri tjelohranitelja, evo gdje je bio sa njima! Svi detalji

Fudbalski menadžer Duško Tošić, nakon incidenta s fudbalerom Ognjenom Vranješom na jednom beogradskom splavu početkom oktobra, viđen je sa obezbeđenjem. On se na nedavno odigranoj utakmici između Crvene zvezde i Jang bojsa na stadionu “Rajko Mitić” pojavio sa tri telohranitelja, bio je u VIP loži, a momci su sve vreme bili u njegovoj blizini, tvrdi naš sagovornik koji je te večeri sreo Tošića.

Prema njegovim rečima, Duško je izašao sa stadiona pet minuta pred kraj meča. Dvojica telohranitelja su bila s njim, dok je jedan otišao ranije i dovezao automobil, moguće da mu je on i vozač crni “mercedes”, kojim su se svi zajedno odvezli. Duško je seo na mesto suvozača.

– Svima je bilo čudno kada su videli Tošića sa obezbeđenjem. Jedan je bio izrazito visok. On obično na utakmice dođe sam ili s prijateljima. Momci se ni na tren nisu odvajali od njega. Da li ih je unajmio samo za tu utakmicu ili inače idu s njim gde god krene, nije mi poznato, ali sam video kako stoje uz njega i sve posmatraju dok je on opušteno pratio situaciju na terenu, a video sam i kada su otišli. Baš su brzo koračali ka automobilu, a sve vreme su gledali okolo – priča naš izvor.

Podsetimo, skandal između Vranješa i Tošića dogodio se pre dve nedelje. Tu noć je fudbaler Čukaričkog nasrnuo na sportskog menadžera i vređao ga, a u jednom momentu ga je pozvao da izađu ispred splava da se obračunaju. U njihovu svađu umešao se i fudbaler Aleksandar Prijović, koji je s Duškom odranije u sukobu, čak su se i pobili prošle godine. On je rekao Ognjenu da s Duškom izađe napolje. Tada je skočilo obezbeđenje kako bi sprečilo da se verbalni sukob pretvori u fizički okršaj. Svedok situacije bio je voditelj Milan Milošević.

– Video sam frku između Duška i Ognjena, ali sam samo sačekao da prođem i odem do svog auta. Ne želim da se mešam – potvrdio je Milan kad smo ga pozvali za izjavu.

Pozvali smo i Duška Tošića za komentar, ali se nije javljao.

 

Ljiljana Stanišić