Početna Rijaliti “NISAM JA, ALADIN JE!” EVO KAKO SE ASMIN DURDŽIĆ PRAVDA ŠTO JE...

“NISAM JA, ALADIN JE!” EVO KAKO SE ASMIN DURDŽIĆ PRAVDA ŠTO JE LAJKOVAO SVE STARLETE REDOM

Asmin Durdžić, dojučerašnji verenik starlete Stanije Dobrojević, ima opravdanje za sve za šta ga bilo ko napadne, a izuzetak nije ni današnje otkriće medija da je on na Instagramu lajkovao objave brojnim starletama.

Asmin se oglasio ovim povodom i objasnio da je njegov Instagram nalog pre njega koristio njegov kolega, te da je upravo on lajkovao sporne fotografije, odnosno da njega zanima isključivo Stanija.

– Kao prvo, svi znaju da ja nisam imalo društvene mreže dok se nije desila ova priča. Ovaj Instagram je služio samo za firmu gde smo pratili samo nama bliske ljude, i samo je Aladin imao pristup, kao i još jedan dečko koji nije više sa nama. Pa iako su možda lajkovali, to nije ni bitno, ja momcima ne mogu da zabranim da lajkuju, a nisam ni ulazio na Instagram – poručio je Durdžić putem Instagrama.

– Kad se ovo desilo, ja sam samo promenio ime, ali Aladin i dan danas ima pristup. Ja lično i odgovorno tvrdim da mene ne zanima nijedna žena osim Stanije, otkad sam sa njom ušao u vezu, na ne vidim, a ni ne primećujem bilo koga. Tako će i da ostane. Inače, Aladin je moja desna ruka, pa kao želite da ga pitate, šta i kad i kome je lajkovao, možete njemu da se obratite. Stanija ljubavi volim te, jedino moje – zaključio je Asmin.

POVEZAN VIDEO:

pulsonline.rs