Početna Showbiz EKSKLUZIVAN PAPARACO! Ceca i JK oči u oči u istom avionu poslije...

EKSKLUZIVAN PAPARACO! Ceca i JK oči u oči u istom avionu poslije snimka iz sudnice! “Nesrećnica me progoni” (FOTO)

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović prethodne nedelje bile su tema broj jedan na estradi jer je “mala od skandala” na društvenoj mreži Iks objavila snimak suđenja sa dugogodišnjom ljutom protivnicom na kome su mogle da se čuju brojne međusobne uvrede.

Kao što se može videti i na ekskluzivnim fotografijama koje donosimo s lica mesta samo nekoliko dana posle ovog skandala, JK i Ceca su imale prilike da se susretnu i oči u oči na letu iz Beograda za Minhen, kao i na nemačkom aerodromu.

Sve detalje vrlo neprijatnog susreta prenosi nam jedan od putnika koji se našao na ovom “istorijskom” letu.

– Jelena je prva došla na beogradski aerodrom. Bila je obučena u crno od glave do pete – u dugoj crnoj haljini na bretele, s papučama i tašnom, a pogled je sakrivala iza velikih sunčanih naočara. Sve vreme je kuckala na mobilnom telefonu. Odmah je ušla u avion, gde je zauzela mesto u biznis-klasi, i to pored prozora. Među poslednjima u avion je ušla Ceca u društvu svog klavijaturiste, frizera i nekoliko ljudi iz tima. Odmah na ulazu primetila je Jelenu, pa je samo spustila glavu i ćutke produžila do svog mesta, koje se nalazilo samo red iza koleginice, ali do prolaza, tako da je sve vreme tokom leta gledala pravo u nju dok je pričala sa svojim muzičarem – priča naš izvor sa lica mesta i dodaje:

– Dok je sedela, JK je u jednom trenutku podigla pogled u pravcu Cece, koja je tada ulazila u avion, te je, dok je prolazila i tražila svoje mesto, samo kratko prokomentarisala: “Da li je moguće da je i ova nesrećnica tu? Ova žena me progoni.” To je izazvalo smeh prisutnih putnika u biznis-klasi. Ceca je ceo let provela razgovarajući sa momkom iz svog benda, dok je Karleuša sve vreme gledala u telefon. Nakon sletanja u Minhen, Jelena je među prvima izašla iz aviona i sela kako bi sačekala igračicu i organizatora nastupa za to veče, koju su sedeli na kraju ekonomske klase na istom letu, a nekoliko trenutaka posle nje, stigla je i Ceca i samo prošla pored nje. Kada su se svi skupili, JK se uputila ka pasoškoj kontroli, a zatim i da preuzme prtljag, gde je Ražnatovićeva već sedela i razgovarala sa svojim saputnicima.

Posle toga, desila se još jedna neprijatna situacija, kada su se srele u prostoriji za izdavanje prtljaga.

– Jelena je odmah sela prekoputa Cece. Koferi su nešto kasnili, pa je Jelena skinula naočare i nekoliko puta je pogledala u njenom pravcu dok je sve vreme u ruci držala telefon. Ražnatovićeva nije skidala naočare za sunce i sve vreme je sa jednom ženskom osobom komentarisala koleginicu. To je bilo baš neprijatno. U jednom trenutku je ustala, malo je stajala sa strane, te se uputila ka izlazu sa saradnikom, praveći se da ne primećuje koleginicu. Vrlo brzo posle nje i Jelena se uputila ka izlazu jer je produžila dalje put ka Štutgartu, za razliku od Cece, koja je ostala u Minhenu – završava naš izvor.

 

Kurir.rs