Početna Showbiz DA NE POVJERUJEŠ: EVO KOLIKA JE PENZIJA VERICE ŠERIFOVIĆ

DA NE POVJERUJEŠ: EVO KOLIKA JE PENZIJA VERICE ŠERIFOVIĆ

Prilikom davanja poslednjeg intervjua, pevačica Marija Šerifović je obelodanila koliku penziju prima njena majka Verica Šerifović.

– Verica bi najradije da me spakuje kao kengura i da svuda ide sa mnom. Mi tražimo balans, jer to nije naš zdravo. Verica je penzionerka, kaže mi sad da treba da dobije 20.000 dinara u novembru. U Americi mi je mnogo lepo, uživam u najlepšem gradu na svetu – ispričala je Marija u “Premijera Vikend Specijalu”.

– Svako voli drugačije, ja volim tu palmu, to nebo, taj okean, taj mir i taj vajb i to što me niko ne zna… Ja o sebi nikad nisam govorila da sam ne znam kakva pevačica, uvek sam pričala da su mi biolje neke druge koleginice. Činjenica je da nema nikog ko podseća na Mariju Šerifović. Ja ne želim da budem ista kao ostali, iste usne, nosevi, sve je kopi-pejst – dodala je Šerifovićeva, a zatim se osvrnula na dokumentarac koji je svojevremeno snimala o svom životu.

– Ma kakvi dokumentarci, ja sam tada bila dete, imala sam 26 godina. Koga briga?! Sad mi je jedino važno da smo krajnje normalni i krajnje civilizovani, jedino tako sve ima smisla. Kakvi selebriti, kakvi bakrači! Ne želim da budem nikakav selebriti, hoću da idem da jedem batake i krompire – istakla je u svom maniru pevačica.

– Ja sam kao tasmanijski đavo pala na estradu. Stvarno sam bila tamanijski đavo i gledaju ljudi šta je ovo, jer imamo taj kopi pejst momenat. Meni su tada lomili krila. Slučajno mi se desila pesma ”Pametna i luda”, slučajno sam se sa Sašom Popovićem dogovorila sve oko “Zvezda Granda” – poručila je Marija.

– Juče mi je čovek u pekari rekao da ne maltretiram toliko decu “Zvezdama Granda”, ja ne maltretiram nikoga – zaključila je Šerifovićeva.

  PULSPOZNATIH.RS