Početna Showbiz “NIKAD MU NEĆU OPROSTITI!” MILAN MILOŠEVIĆ SE GUŠIO U SUZAMA PRED KAMERAMA!

“NIKAD MU NEĆU OPROSTITI!” MILAN MILOŠEVIĆ SE GUŠIO U SUZAMA PRED KAMERAMA!

Voditelj Milan Milošević otvorio je dušu i rešio je da potpuno otvoreno progovori o bolnim temama.

Naime, Milošević je pričao o svojoj porodici, a kada je krenuo da priča o majci i pitao se da li je dovoljno uradio za nju, potpuno se slomio u jednoj emisiji.

– Moja majka je već u šest morala da bude na ćošku ulice, da čeka tog gazdu, a radila je na njivi, kopala je od jutra do mraka, a moj tata je umeo platu da ostavi na autobuskoj stanici – pričao je Milošević za Informer.

– Nikada neću oprostiti ocu za sve što je dozvolio, da nemam maltene nijednu lepu reč, mada bih imao, ali jednostavno ne mogu te lepe stvari koje sam imao, pored njega da isplivaju. Mene najviše boli što sam siguran bio da smo prepušteni bili sami sebi. Baš sam skoro pitao jednu prijateljicu sa kojom sam odrastao da li sam dovoljno uradio za majku – rekao je Milošević i baš u tom trenutku se slomio, pa briznuo u plač pred kamerama, te je jedva uspeo da obuzda emocije, koje su ga preplavile, pa skupio nekako snage da nastavi dalje da priča:

– Pitao sam da li sam pogrešio što sam otišao od kuće, a ona je očekivala ceo život da se ja vratim tamo da živim, ali jednostavno ne mogu. Ona ne želi da bude u Beogradu, ne može bez svoje kuće, a ja ne mogu da budem tamo i ne mogu da sedim sa majkom, nisam to mogao nikad. Gledao sam da idem da zaradim, da bih njoj pomogao, jer ona nikad nije radila, ona ima penziju 80 evra, dva puta po 40 evra, pa gde to ima na svetu – pričao je Milošević u suzama.

BONUS VIDEO:

PULSONLINE.RS