Početna Rijaliti Neće više da ćuti: Ivan trpi pritisak, pa objelodanio poruke sa Lakićevom...

Neće više da ćuti: Ivan trpi pritisak, pa objelodanio poruke sa Lakićevom suprugom – dokle sve ovo ide?

Sve obelodanio.

Ivan Marinković je ostao šokiran ponašanjem svog “prijatelja” Nikole Lakića u “Eliti”, kao i stvarima koje je tamo izgovorio, pa se oglasio za medije i otkrio sve detalje njihovog odnosa.

– U toku prošle sezone je molio da ide u studio kao moja podrška i moja supruga je voditeljima sa Red-a predlozila da ga pozovu. I to sve zarad njegovog mogućeg ulaska – rekao je Ivan, istakavši da je na neki način bio i “uznemiravan” porukama i molbama svog doskorašnjeg prijatelja.

– Stavi me prvog na spisak, jer mi je to možda i ključna karta za ulazak pored novinskih članaka koje ću da dam ako se odlučim za taj korak… Geri ništa ne znači jer je ostvaren i drugima, a ja ću već da iznesem hvalospeve na Ivanov račun i taman da iznesem pikanterije o mnogima u lajvu… Hvala, ljubim puno – glasila je poruka.

Ivan je takođe izneo da je u kontaktu sa Lakićevom suprugom, Cokom, a i njihova prepiska se videla, a tu se Coka izvinjavala Ivanu za reči koje Nikola govori u Eliti.

– Iko. izvini što te smaram ali mi je sad izašlo, pitali su me za neki intervju i ušla sam da vidim i izašao si mi ti pored. Nisam pratila to što je Nikola pričao za tebe ali mi je skroz bezveze situacija i Jeci sam rekla, znaš da se ja ne mešam u takve stvari kao i ona. Ja mislim da on u svojoj glavi kreira neku skroz drugačiju priču neku da si se sad ti okrenuo protiv njega napolju, baš mi je bezveze ovo sad – rekla je Coka, a preneo Pink.rs.

sd.rs