Početna Showbiz NAKON ŠTO JE PRIMJEĆEN NA REJVU, OSVANULA FOTOGRAFIJA NA KOJOJ MILAN STANKOVIĆ...

NAKON ŠTO JE PRIMJEĆEN NA REJVU, OSVANULA FOTOGRAFIJA NA KOJOJ MILAN STANKOVIĆ DRŽI PUNU ŠAKU TABLETA! (FOTO)

Nekadašnji pevač Milan Stanković povukao se sa javne scene u jeku popularnosti, a u žiži je medijskog interesovanja otkad se pročulo da pevač sve češće vreme provodi u manastiru.

Milan je neko vreme boravio u Grčkoj, gde je obilazio svetinje i potpuno se posvetio duhovnom životu. Prošlog vikenda smo ga uhvatili na jednoj rejv žurki u Beogradu, a sada je ponovo privukao pažnju kada je na svom storiju na Instagramu obavio šaku u kojoj drži gomilu lekova.

– Svi moji suplementi – napisao je Stanković, a mnoge je šokirao ovaj prizor obzirom da je u ruci držao tačno 10 tableta.

Ova objava je u neku ruku zabrinula mnoge, jer su se zapitali da li je Milan preterao i da li je u redu da se pije tolika količina u odjednom.

Iako dodaci ishrani mogu da reše nedostatak hranljivih materija i obezbede zdravstvene koristi, oni ne mogu da zamene zdravu ishranu. Čak mogu da imaju nepoznate neželjene efekte i rizike.

Podsećanja radi nakon što je Milanova bivša devojka i pevačica Rada Manojlović saznala da smo pevača uhvatili na jednoj rejv žurki u Beogradu, ostala je u čudu.

– Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio na nastupu, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio. Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera – ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako – rekla je Manojlovićeva koja se prekrstila kada je čula da je izašao u provod.

     pulsonline.rs