Početna Showbiz Milan silovan u djetinjstvu?! Voditelj u suzama napustio intervju

Milan silovan u djetinjstvu?! Voditelj u suzama napustio intervju

Voditelj je gostujući u emisiji “Podkast” na Informer televiziji pričao o paklu kroz koji je prošao u detinjstvu, a sa knedlom u grlu i suzama napustio je studio jer nije imao snage da priča o zlostavljanju i silovanju koje je doživeo, a o čemu je ćutao sve ove godine.

– Kada rezimiram moje detinjstvo, ono nije bilo nesrećno, jer sve što je bilo lepo u tom periodu, ja sam iskoristio. Prebacio sam ga i takoreći zgazio sve te ružne stvari koje su mi se dešavale unutar porodice i u školi, gde sam bio ozbiljno maltretiran, sve do sedmog razreda.

U školi me nisu voleli jer sam bio ženski Petko, tako su me zvali. Družio sam se sa devojčicama, bio sam član recitatorske sekcije i član pozorišta u Sremskoj Mitrovici. Bio sam drugačiji, pa su me presretali, bacali me u blato, cepali mi likovne radove, sveske, knjige… Bilo je prestrašno, osećao sam se poniženo i grozno. U malom gradu su me svi osuđivali, a kada sam došao u veliki Beograd, na te moje razlike su gledali kao na talenat i kreativnost. Tada sam shvatio da sam bio ugnjetavan i sabotiran u maloj sredini – kaže voditelj, koji nije imao dobar odnos ni s ocem, koji je umro od infarkta u 48. godini.

– Odrastao sam sa majkom, ocem, bratom po majci, Nenadom i pet godina starijim bratom Zoranom, koji je rođen sa celebralnom paralizom. Najviše sam čuvao bolesnog Zorana i moram priznati da nije bilo lako. Često je bio agresivan, mama nije mogla da se izbori sa njim, pa je odlučila da ga smesti u dom u Staroj Moravici, pored Bačke Topole, gde živi već 30 godina – ispričao je voditelj.

Na pitanje da li je istina da je u detinstvu zlostavljan i silovan, Milan je izuzetno emotivno reagovao, nakon čega je napustio emisiju.

– Ne znam šta da odgovorim na to… Ja o tome ne mogu i ne želim da govorim, to je za mene previše! Ovo mi nije trebalo… Mislim da sam dovoljno iskren, a to su stvari koje me bole i sa kojima živim ceo život i živeću! Nije mi dobro…

Celu emisiju možete pogledati ISPOD.

Tata je celog života mamu ubijao od batina

Milan je izneo potresne detalje i o svom ocu, koji je bio poročan i agresivan.

– Kada su se moji uzeli, tata je krenuo u pijanstvo i u švaleraciju i tada je moja majka počela da dobija batine. I ceo život je dobijala batine dok se on nije šlogirao, ali tada je bilo kasno jer ona više nije imala volju za životom. Ocu nikada neću oprostiti ono što mi je priredio u životu. Otišao je 1995. godine, Bogu hvala! Od tada sam ja glava kuće!

BONUS VIDEO:

informer.rs