Početna Showbiz GRUDNJAK ZABORAVILA, PA JOŠ OBUKLA PROVIDNU ROLKU! ANA NIKOLIĆ ZAPANJILA POSLJEDNJIM IZDANJEM!

GRUDNJAK ZABORAVILA, PA JOŠ OBUKLA PROVIDNU ROLKU! ANA NIKOLIĆ ZAPANJILA POSLJEDNJIM IZDANJEM!

Pevačica Ana Nikolić (45) šokirala je danas mnoge kad je na društvenim mrežama iz čista mira pokazala svoje grudi.

Ana se, naime, snimala u automobilu, a kameru je sve vreme spuštala, ne bi li joj u kadar upali fizički atributi.

Nikolićeva je pozirala za društvene mreže i pevala, a, po svemu sudeći, nije marila što je pokazala previše.

“Baš nam je drago da si nas upoznala sa bradavicama ili mlečnim žlezdama. Draga Ana, saberi se. Rasta ih je video, mi ostali baš i nismo morali”, “Ana zaboravila brus obući”, “Molim pevaljke i pevačice da počnu da nose gaće i brushaltere. Stop šundu i golim guz… Hvala”, poručivali su Nikolićevoj u komentarima.

Nikolićeva je, inače, ovih dana u epicentru interesovanja javnosti zbog burnog odnosa sa nekadašnjim mužem, kolegom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru.

– U našoj vezi i braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan, i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju za album si provela na “lečenju” i otkazivala, samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad, ti neću dati ništa – pisalo je u poruci koju je Nikolićeva nedavno podelila, a koju je, kako ona tvrdi, napisao njen nekadašnji suprug.

On je, kako je Nikolićeva tad delila na Instagramu, navodio da je pretila njegovim roditeljima, te da pazi da joj se slučaj “ne okrene u zanemarivanje deteta”, uz žestoko psovanje.

– Da li je ovo psihičko zlostavljanje, pitam? Ovakve poruke ja čitam 6 godina… I ćutim… Ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić – Rasta, vrlo blizak saradnik Veljku Belivuku, mi je oteo bebu od 4 meseca… POD PRETNJAMA SMRĆU. MISLIM DA SAM DOSTA ĆUTALA I TRPELA ZLOSTAVLJANJE PSIHIČKO… OD OVOG TRENUTKA ČITAĆETE SVAKOG DANA O GOSPODINU RASTI… ZVANIČNOG ČLANA EKIPE VELJKA BELIVUKA, KOJI JE MLEO LJUDE U MAŠINI ZA MESO. P.S. Svaka moja suza pored kreveca praznog je hiljadu godina samoće za odgovorne. I baš to im se i desilo. Samo ne znam zašto ovaj nesretnik Rasta još uvek nešto mafija… Preti… I zašto nije dobio 100 godina zatvora?

BONUS VIDEO:

pulsonline.rs