Početna Showbiz DOK PRIJA VRŠI POPIS STANOVNIŠTVA PO BALKANU, ŠAKO POLUMENTA PORUČUJE: “IMAJU DVA...

DOK PRIJA VRŠI POPIS STANOVNIŠTVA PO BALKANU, ŠAKO POLUMENTA PORUČUJE: “IMAJU DVA ALBUMA, TO NISU KONCERTI NEGO ZABAVA!”

Niz koncerata koje u najvećim halama širom regiona zakazuje pevačica Aleksandra Prijović glavna su tema među njenim kolegama, ali nisu baš svi oduševljeni ovim nezapamćenim uspehom, a među njima je, zaključili su mnogi, i njen stariji kolega Šako Polumenta.

– Početkom nove godine ću raditi na tome da izdam album, vredno radim na tome. Kad već ovako dobro ide moja karijera, fokusirao sam se na koncerte, već sam počeo da radim trgove… Vidite šta danas rade, prave solističke koncerte, arene i neke druge prostorije na osnovu mojih pesama – istakao je Šako za Alo.

– Uzimaju novac za koji sam se ja namučio i te kako. Neshvatljivo je da mogu da se prave solistički koncerti, a ljudi snime jedan ili dva albuma, a od toga su jedna, dve ili tri pesme samo hitovi. To je nepravda. A ja iza sebe imam 11 albuma i mnogo hitova i treba sad da gledam nekoga, to je baš ružno – dodao je Polumenta.

– Treba da budeš umrežen u tim ljudi. Gledam koncerte koje se održavaju u Areni. To nisu solistički koncerti, to je nešto drugo, to je zabava. Zabava Beograda, milion pevača dođe. Pozdravljam pojedine pevače koji to zaslužuje. Ne bih da imenujem sada, ni oni mene ne podržavaju – dodao je pevač.

– Možda me zapravo i podržavaju, ali to ne govore javno, pa neću ni ja. Zadnje četiri godine pevam samo svoje. Od 140 mojih pesama zašto bih pevao tuđe? Ponekad, ako me baš nešto dodirne ili ako odgovara atmosferi, ali uglavnom pevam samo svoje – zaključio je Šako.

pulsonline.rs