Početna Sport NESTVARNA SCENA IZ ZENICE OBILAZI PLANETU: Nigdje na svijetu Ronaldo više neće...

NESTVARNA SCENA IZ ZENICE OBILAZI PLANETU: Nigdje na svijetu Ronaldo više neće doživjeti ono što je večeras u Bosni i Hercegovini

Cristiano Ronaldo je doveo Portugal u prednost od 1:0 pogotkom s bijele tačke u petoj minuti meča, a nakon pogotka dogodila se itekako zanimljiva situacija. CR je proslavio pogodak na svojstven način, a iako navijaju za Bosnu i Hercegovinu kompletan stadion je ispratio slavlje portugalske zvijezde sa čuvenim ‘siiiiuuu’, piše sportsport.ba.

Scena iz Zenice pokazuje kakva je ikona Cristiano, ali bh. navijač neće po dobrom pamtiti ovaj ulet

Cristiano Ronaldo postigao je vodeći gol za Portugal protiv Bosne i Hercegovine. CR je pogodio za 1:0 nakon pet minuta igre, a Ibrahima Šehića je matirao s bijele tačke.

Nakon što je zatresao mrežu na Bilinom polju se desila interesantna scena jer su s portugalskom zvijezdom pogodak proslavili i domaći navijači.

Ronaldo je krenuo izvesti svoje poznato slavlje, čuveni ‘siiiiuuu’, a zatim je uslijedilo nešto što ni sam protugalski velemajstor nije očekivao da će se desiti. Kompletan stadion proslavio je gol uz njegov slavni uzvik.

Pogledajte zaista nevjerovatnu scenu proslave gola bh. navijača s portugalskom legendom. Djeluje nestvarno.

U 22. minuti meča CR je pogodio i drugi put. Iskoristio je dodavanje Joaa Felixa i pogodio je za 2:0.

Portugalskom fudbaleru ovo je 203. nastup u državnom dresu i ukupno 127. pogodak. Porušio je sve rekorde i zaslužuje ogromno poštovanje za sve što radi.

Potpuni potop bh. tima desio se u 25. minuti kada je Bruno Fernandes postigao pogodak za 3:0.

novi.ba