Početna Showbiz “HLADNO NE ZNA KO JE SLOBODA MIĆALOVIĆ” – Đinu Džinović urnišu na...

“HLADNO NE ZNA KO JE SLOBODA MIĆALOVIĆ” – Đinu Džinović urnišu na mrežama: “Vječno će trošiti tatine pare, nema joj spasa”

Đina Džinović našla se na meti žestokih komentara zbog jedne objave.

Ćerka Harisa Džinovića, Đina koja je šokirala priznanjem da ne izgleda kao na fotografijama s društvenih mreža i otkrila šta je sve korigovala na sebi sa samo 19 godina, našla se na meti negativnih komentara nakon što je komentarisala jedan snimak na kom su Sloboda Mićalović i Marijana Mićić.

Svojevremeno su snimci na kojima se vide Sloboda Mićalović i Marijana Mićić kako šetaju svoje ljubimce, a onda ih i kažnjavaju nasred ulice, uzburkale strasti. Marijana je tada izjavila da je psa “izlupala iz velike ljubavi”, a sada je snimak ponovo pokrenuo polemiku na društvenim mrežama.

Jedni ih osuđuju i smatraju da su “previše grube”, dok drugi navode da je ispravno to što su učinile, kako bi naučile pse šta ne smeju da rade. Jedna od onih koja je komentarisala video je i Đina Đinovića, koja je na svom Instagram storiju napisala – “Je l’ znamo Instagram ili broj telefona, nešto?”.

Iako je čini se Đina htela da pomogne i bude brižna, našla se na meti podsmeha i negativnih komentara korisnika društvenih mreža koji su začuđeni time što Harisova naslednica, kako kažu, ne zna ko su Sloboda Mićalović i Marijana Mićić.

“Ali ova luđakinja koja ladno nema predstavu ko su Sloboda Mićalović i Marijana Mićić”, “Ja sam izneverovala na ovaj stori”, “Ona će ili večno trošiti tatine pare ili bogato se udati, njoj drugog spasa nema. Odavno se neko ovoliko plitak i glup nije pojavio javno, bravo za roditelje”… samo su neki od komentara na Iksu (bivšem Tviteru).

mondo.rs