Početna Showbiz “Sramota me od same sebe prvo” Ana Nikolić stavila tačku na Rastine...

“Sramota me od same sebe prvo” Ana Nikolić stavila tačku na Rastine optužbe – “Lažeš, dijete je kod mene”

Zategnuta situacija među bivšim supružnicima.

Ana Nikolić sinoć je javno obelodanila prepiske sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, gde su jedno drugom uputili teške reči i optužbe.

Pošto je Rasta posle njenih optužbi na društvenim mrežama objavio fotografiju sa ćerkicom Tarom, Ana je ponovo reagovala tvrdeći da je ona sa njom.

– Laž! Dete je kod mene tako da više neću pustiti nijednu jedinu laž. O njegovim roditeljima mogu samo da kažem “hvala vam što ste bili tu”, i zbog poštovanja prema tim istim ljudima ja sam ćutala. Bolje da ćuti zauvek. Sve što kaže od ovog trenutka biće upotrebljeno protiv njega. Dete viđao nije. Ako želiš dalje tvoje bljuvotine da iznosim sa dokazima i to kakvim – nastavi! Sramota me je od same sebe prvo, kao i od ljudi o čemu ja javno raspravljam. U pravu si – vidimo se na sudu – napisala je Ana Nikolić uz fotografiju sa ćerkicom.

Ana je potom objavila fotografiju sa ćerkom u krevetu kako spava s njom.

– Istina je jedna. I ne mogu i neću da ćutim i žmurim na laži i bezobrazluk. Tačka – dodala je Nikolićeva uz fotografiju.

– Tako je lavice, svako nasilje treba sankcionisati, žene ne treba da ćute – samo su neki od komentara ispod slika Nikolićeve.

  

sd.rs