Početna Showbiz “Sklonila sam se iz te priče!” Puklo prijateljstvo između Ane Ćurčić i...

“Sklonila sam se iz te priče!” Puklo prijateljstvo između Ane Ćurčić i Zorice Marković: Pjevačica sve otkrila

Zorica je istakla da Ana i ona nemaju kontakt jer vode potpuno drugačije živote, kao i da neće doći do otvaranje kafane sa Acom Bulićem, o čemu se mnogo pričalo.

Zorica Marković je bila nerazdvojna sa Anom Ćurčić za vreme “Zadruge 6”, a sada je za medije otkrila da su se nakon izlaska iz rijalitija udaljile jedna od druge.

– Ne viđamo se uopšte, posljednje naše viđenje je na onom ručku sa Necom i Pecom i ostalima. Moj Ilija je insistirao da se taj ručak u znak zahvalnosti momcima, Neci i Peci, koji su bili dobri prema meni, Aci Buliću, gospodinu koji se prema nama ponašao kao pravi gospodin i Necinim i Pecinim roditeljima. To je shvaćeno kao neki inat. Smatram da su zaslužili ljudi. Bile su priče: “Ko je to platio?”, da, moj Ilija je platio. Nismo se viđale, rijetko smo se čule, tj. sve rjeđe i rjeđe, posljednji put možda prije nekih 20ak dana i više, slagaću sada, ali nije bilo skorije kada je rekla da seli salon, vrlo kratko i to je to. Niti se viđamo, niti se toliko čujemo, nema ni razloga, svaka vodi svoj život. Meni se ovo ništa ne sviđa što se dešava, ovo je njihova bruka, čija god. Smatram da nisu trebali da uvlače Acu Bulića u ove priče, predaleko je ovo otišlo. Ja mislim da će to u drugoj polovini rijalitija da se okrene u drugom smjeru, ljudi su počeli da shvataju. Sinoćnje izlaganje Lakića mi se mnogo svidjelo, s tim što ja gledam kao gledalac. To što je Kačavenda rekla da me Ana nije podnosila, pa mi je prišla čim je ušla, to je njihovo pravo. Ne mogu da kažem ono što nije, nikada me ni jedna ni druga nisu uvrijedile. Sklonila sam se iz te priče, jer ja tu ne pripadam – dodala je bivša zadrugarka.

Zorica je otkrila i šta se dešava sa njenim planom da sa Acom Bulićem otvori kafanu.

– Pa meni je jako žao, to je ostalo otvoreno pitanje. Na superfinalnoj večeri dok smo čekali kraj i proglašenje pobjednika, Aca me je pitao s obzirom da se znamo tolike godine, u gradu i poštujemo se. Naravno, zašto da ne, znam da je ozbiljan u poslovima. Ja sam rekla: “Okej Aco, ima mesta razgovoru, ali daj da se malo odmorim”. Sve je bilo okej, taj prostor je fenomenalan, vjerovatno bi i došlo do realizacije, ali sam ja odustala od toga, jer Ana trči pred rudu. Rekla je: “Zoka i ja otvaramo kafanu”, ma ne, otvaramo Aca i ja (smijeh)…Vjerovatno bi Ana bila uključena, ali nije moja odluka, nego Acina, kafana je Acina. Ostalo je na tome da se ne radi i to je to – zaključila je Zorica za “Pink.rs”.