Početna Showbiz “NIJEDAN RAČUN ZA STRUJU PLATILA NISI” Rasta se brutalno obrušio na Anu:...

“NIJEDAN RAČUN ZA STRUJU PLATILA NISI” Rasta se brutalno obrušio na Anu: Isplivala privatna prepiska, pominje i zatvor

Pevačica Ana Nikolić, koja je u poslednje vreme u žiži interesovanja javnosti zbog skandala koje niže, nedavno je ponovo otkopala ratne sekire sa bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom. Međutim, ovog puta reper joj nije ostao dužan.

U prilog tome svedoči privatna prepiska, koju je pevačica objavila na društvenoj mreži Instagram.

– U našoj vezi/ braku ni jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album u životu si provela na “lečenju” i otkazivala jer si lenjština. Sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa. Nakon pretnje mojim roditeljima možemo samo na sud. Nego pazi da ti se slučaj ne preokrene u “zanemarivanje deteta”, a to je krivično i ide se u zatvor. Ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko uplašili od tvojih pretnji, kao što vidiš. A sad lepo od**i – besno je Rasta poručio.

 

Podsetimo, godine posle razvoda nisu otopile njihov odnos, često se prepucavaju preko društvenih mreža.

Nikolićeva se nedavno žestoko obrušila obrušila na svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i to zbog njegovog intervjua, u kome je između ostalog, reper govorio o njenim problemima, kao i da je tu da joj pomogne za sve što joj treba u životu.

– Mislim da to potenciranje pomoći koje dolazi iz medija nije dobronamerno. Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti.

– Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti – bio je iskren reper, na šta Ana nije ostala imuna.

Kurir.rs