Početna Showbiz SNIMAK SKROZ GOLE DŽENIFER ANISTON KRUŽI MREŽAMA! Legla na njega i izazvala...

SNIMAK SKROZ GOLE DŽENIFER ANISTON KRUŽI MREŽAMA! Legla na njega i izazvala haos – “Sramota šta je uradila!” (VIDEO)

Dženifer Aniston koja je uhvaćena u društvu milionera na večeri u Holivudu, napravila je pometnju na društvenim mrežama. Iza Dženifer Aniston su više od tri decenije karijere, ali se u 54. godini na velikim, tačnije malim ekranima obnažila tek drugi put u karijeri.

Snimak intimnog čina iz serije “The Morning Show” u kom se proslavljena glumica pojavljuje potpuno naga obišao je sve društvene mreže i zaradio brdo komentara. Dženifer u seriji tumači ulogu voditeljke vesti Aleks Levi, dok Ham igra Pola Marksa, tehnološkog milijardera. U najnovijoj epizodi treće sezone Aleks je intervjuisala Pola u njegovoj luksuznoj vili, a napet i težak razgovor doveo je do varnica između njih dvoje, pa su ubrzo nakon intervjua završili u krevetu.

Fanovi popularne glumice tvrde da izgleda fantastično i da je prezgodna, ali s druge strane mnogi je optužuju za upotrebu tehnologije koja na platnu podmlađuje lik glumaca – “Nemoguće je da na TV-u uvek izgleda kao da je u svojim pedesetim”, “Sramota je šta je uradila sa svojim licem, još jedna u nizu glumica koja koristi Fotošop na svom licu dok glumi”, samo su neki u nizu sličnih komentara.

Zvezda serije “Prijatelji” nedavno je otkrila kako joj polazi za rukom da ostane u tako impresivnoj formi, uprkos zrelim godinama. Džen je navela četiri glavna pravila po kojima živi: “Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam da jedem celovitu, svežu hranu i da spavam što više mogu”.

mondo.rs