Početna Showbiz KARLEUŠA SE JAVNO OBRATILA ŽELJKU MITROVIĆ, ima jedan zahtjev: Uslijedio brzi odgovor,...

KARLEUŠA SE JAVNO OBRATILA ŽELJKU MITROVIĆ, ima jedan zahtjev: Uslijedio brzi odgovor, “Možda ti samo nisi primjetila…”

Jelena Karleuša vodi “pregovore” o gostovanju na Pink televiziji

Pjevačica Jelena Karleuša danas je na društvenoj mreži Tviter tražila od Željka Mitrovića da je, “uprkos zabrani na Pink televizije” pozove u emisiju Hit tvit gdje bi pjevala pjesme sa novih albuma “Alfa” i “Omega”.

Mitrović je odgovorio pjevačici, rekao joj da “nije zabranjena na njegovoj televiziji” i rekao da “mogu da pjevaju poslije emisije”, nakon čega se Karleuša ponovo oglasila i spomenula i Sašu Popovića i Cecu Ražnatović.

Jelena je bivšeg čelnika Granda prozvala zbog nedavne priče o gledanosti emisije i njene promocije, a potom tražila od Mitrovića da s njom u emisiji gostuje Svetlana Ceca Ražnatović.

“Ko bi mogao da bude gost sa mnom? Kaže naš drug Saša P da prošli put kad sam bila, Hit Tvit nije bio gledan kao što sam ja tvrdila. Možda da zoveš i Cecu? Ona je neko ko je podigao gledanost Grandu i sa kim uvijek lijepo i kulturno razmijenim mišljenje”, napisala je Jelena, nakon čega je Željko Mitrović ponovo reagovao:

“Jeco, vjeruj mi, život je mnogo lakši i ljepši bez konflikta, ja razumijem da ljudi obožavaju javne sukobe ali ne mora uvijek sve da bude ispunjeno netrpeljivošću i visokim naelektrisanjima, moramo da naučimo da se manje mrzimo, jer zivot traje samo 30 000 dana a svaki izgubljeni se neće ponoviti, tako da je glupo trositi vrijeme na mržnju!”.

A kako je Jelena govorila o pomirenju sa Mitrovićem prije nekoliko godina, pogledajte ispod:

POVEZAN VIDEO:

balasevizamnovi.ba