Početna Showbiz ISPLIVALA RIJETKA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA ŽELJKA ŠAŠIĆA I SONJE! Ovako su izgledali dok...

ISPLIVALA RIJETKA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA ŽELJKA ŠAŠIĆA I SONJE! Ovako su izgledali dok su se najviše voljeli: Mamila uzdahe i tad!

Srpski pevač Željko Šašić bio je jedan od najpopularnijih muzičara s kraja devedesetih godina prošlog veka. Kako je od tada prošlo više od dve decenije, mnogo toga se i u Željkovom životu promenilo, pa i životna partnerka.

U to vreme, on je bio oženjen Sonjom, tada manekenkom koja je glumila u njegovom spotu, a danas dizajnerkom, s kojom je dobio ćerku Sofiju.

Sa Sofijom je izgladio odnose koji su bili pomalo narušeni, ali o njegovom odnosu sa Sonjom i dan-danas se piše.

– Sonja i ja smo se razveli pre više od deset godina i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vreme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, verujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina – rekao je Željko.

– Uvek mogu da sednem na piće s njom, nikad nisam imao s tim problem. Bivši supružnici uvek treba da budu u dobrim odnosima, ne vidim razlog da ne bude tako. Svakako na mom emotivnom planu se nešto drugo dešava, uvek ima neke akcije, sve je u redu, ne treba da brinete – rekao je Željko za “Srpski telegraf”.

Njihove zajedničke fotografije iz perioda ljubavi su retke, a nedavno je na Instagramu osvanula jedna retka fotografija iz dana ljubavi. Na slici se može videti koliko je atraktivno Sonja tada izgledala, pa je jasno zbog čega su muškarci ludeli za njom.

Inače, poznato je da je, nakon Željka, Sonja uplovila u brak s Acom Lukasom, s kojim je dobila ćerkicu Viktoriju.


Kurir.rs/Blic