Početna Rijaliti ANA ĆURČIĆ OTKAZALA GOSTOVANJE U “ELITI”, DUŠICA SE ODMAH OGLASILA: Svi sumnjaju...

ANA ĆURČIĆ OTKAZALA GOSTOVANJE U “ELITI”, DUŠICA SE ODMAH OGLASILA: Svi sumnjaju na jedan razlog, a evo šta voditeljica kaže

Petak veče u “Eliti” rezervisano je za emisiju “Pitanja novinara”, a televizija Pink je za večeras najavila i dva ekskluzivna gostovanja. Naime, u studiju voditeljke Dušice Jakovljević trebalo je da se nađu dve bivše zadrugarke – Ana Ćurčić i Milica Veselinović.

Svoje gostovanje sinoć je potvrdila i Ana Ćurčić. Naime, ona je okačila stori na društvenoj mreži Instagram i poručila svojim pratiocima da će moći da je gledaju na ružičastoj televiziji.

Međutim, Ana se u međuvremenu predomislila. Naime, nakon Pinkove najave gostovanja sa Milicom Veselinović, Ćurčićeva se ponovo obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Nakon što je Ana otkazala gostovanje, voditeljka Dušica se oglasila za domaći medij i progovorila o bezobrazluku koji je Ana javno pokazala.

– Nemam komentar, ja sam voditeljka. Tako da ko došao dobrodošao – poručila je Dušica.

Još uvijek nije poznato što je Ana donijela ovu odluku, ali su mnogi zaključili da se Ana “uzvezdila” i da nije želela da gostuje sa Milicom, već sama. Ana nije dodatno pojasnila zbog čega je odustala od gostovanja.

POVEZANI VIDEO KLIPOVI:

Kurir.rs/Srbija Danas