Početna Rijaliti “NASTAVLJAMO DA PROŠIRUJEMO PORODICU!” JELENA PEŠIĆ IMA DVA POSLA, A MLADEN VULETIĆ...

“NASTAVLJAMO DA PROŠIRUJEMO PORODICU!” JELENA PEŠIĆ IMA DVA POSLA, A MLADEN VULETIĆ GRADI BRVNARE I KUĆE: “ZBOG TOGA NE MOŽEMO DA UĐEMO U ZADRUGU!”

Voditeljka Jelena Pešić i rijaliti veteran Mladen Vuletić prvi put su pokazali pred kamerama drugu ćerku Mionu.

Jelena i Mladen priznaju da uživaju u ljubavi, a da im je sada druga ćerka, pored Mile, oplemenila život.

Na samom početku razgovora, Vuletić je otkrio da li je Pešićeva ponovo u drugom stanju.

– Jelena je trudna opet, treći put – govori kroz šalu Vuletić i dodaje:

– Svake godine smo trudni, narod polemiše na društvenim mrežama da je godinu i nešto dana rano da se već rodi druga beba. Naš narod je mnogo bistar, pustimo ih da tako pričamo. Nema stajanje. Nije trenutno trudna, ali nastavljamo dalje, idemo do petoro dece – govori Mladen, a na priču se nadovezuje i Jelena.

– Odlično smo se snašli kao roditelji i ne odustajemo sigurno. Nastavljamo dalje da širimo porodicu. Mila obožava seku Mionu. Stalno pruža ruku da joj dovedemo Mionu. Smeška se stalno. Nije ljubomorna, jedino kad tepam Mioni, a Mila je pored mene, e tad ume da bude malo ljuta – govori Pešićeva za “PulsOnline.rs”, a Mladen dodaje da ulazak u rijaliti “Elita 7” za njih dvoje nije opcija.

– Ne planiramo rijaliti. Mi smo u poslovnim obavezama. Ja pravim kuće, vikendice, brvnare… Ne volimo da se hvalimo. Žena radi na televiziji, plus je i u marketingu, tako da smo na sve strane, ne stižemo ništa od posla – zaključuje Vuletić za “PulsOnline.rs”.

Pešićeva ističe kako uskoro ona i Mladen planiraju crkveno venčanje i krštenje za obe ćerke.

– Crkveno venčanje nismo obavili, jer je tada bio post kada smo to obavljali. Sada smo zakazali venčanje i dan kasnije krštenje za Milu i Mionu. To su lepi događaji koji nas čekaju, tačnije najlepši – ističe Pešićeva.

pulsonline.rs