Početna Showbiz “BILA MI JE LJUBAVNICA, A ONDA JE MOJOJ ŽENI U KUĆU DONOSILA...

“BILA MI JE LJUBAVNICA, A ONDA JE MOJOJ ŽENI U KUĆU DONOSILA VOĆE I POVRĆE!” PROGOVORIO O ZLATI PETROVIĆ

Harmonikaš Mirko Kodić je bez ustezanja priznao da je tokom života imao ljubavnice, a zatim aludirao da je jedna od njih bila i pevačica Zlata Petrović.

– Pa, dobro. Dešavalo se… Sad baš da ih imenujem neću, ali pozdraviću Zlatu Petrović, recimo. Ona je sada prijateljica moje supruge. Ona je faca, voli moju suprugu Silviju, Gocu Božinovsku i Vanesu Šokčić. Ona je takav lik, kada sam imao nesrećan slučaj sa nogom ona je prva došla kod mene kući, donela dve torbe voća i povrća i stavila 500 evra na sto – ispričao je Mirko za Republiku.

– Ja kažem: “Imam pare, ne treba”, ona mi kaže: “Neka se nađe”. Ona se zeza sa mojom ženom. Zlata je normalan lik, nije budala, a imao sam i budale koje sam odbacio iz svog života. One su bile sa mnom samo da se hvale da su bile sa mnom. To je trajalo osam, devet meseci i to je to – dodao je Kodić.

– Ljubav dok traje, ja sam živeo i živim u braku dok volim. Živim u braku dok volim. Moju suprugu Silviju najviše volim. Sa Jasnom sam ostao dobar jer imam sina sa njom, Aleksandra. Prva supruga Ljilja sada živi u Francuskoj, sa njom sam takođe dobar, imam sina Vladimira sa njom, to nas veže – otkrio je harmonikaš.

– Mi smo normalni i treba da funkcionišemo. Kod ovih mlađih to ne pije vodu i tu je greška, ti moraš da imaš na okupu, ja sam jednom slavio rođendan i okupio sam sve žene i decu i na čelu stola Mirko Kodić – zaključio je on uz osmeh na licu.

pulsonline.rs