Početna Rijaliti ASMIN ĆE DOŽIVJETI SLOM ŽIVACA NAKON ŠTO VIDI SA KOJIM PJEVAČEM SE...

ASMIN ĆE DOŽIVJETI SLOM ŽIVACA NAKON ŠTO VIDI SA KOJIM PJEVAČEM SE NAŠLA STANIJA! Fotka iscurila javno, sve je jasno

Starleta Stanija Dobrojević presekla je sve kada je u pitanju njen odnos sa Asminom Durdžićem. Međutim, sada se pojavila nova fotografija sa frajrom, o kom svi bruje. Naime, na Instagram profilu Maje Marinković pojavio se snimak, na kom je pozirala sa Stanijom, a društvo im je pravio i zgodni pevač Emir Brunčević.

Naime, snimak je nastao tokom snimanja emisije ,,Amidži đou” u kom su njih troje gostovali prošlog utorka. Emir je objavio snimak na Instagramu i podelio sa svojim pratiocima, a usput je označio i Stanijinog bivšeg dečka Asmina.

Starleta Stanija Dobrojević raskinula je sa svojim bivšim verenikom Asminom Durdžićem. Tvrdila je da nije znala da je Asmin oženjen.

Međutim, Asmin nije odustao od nje i otputovao je u Ameriku kako bi je video. Stanija i Asmin su bili razdvojeni neko vreme zbog navoda da je Asmin u braku sa elitne takmičarke Aneli Ahmić.

Stanija se kasnije oglasila za medije i ispričala da je u pitanju prevara, te da njen dečko nikada nije bio oženjen. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić su se ponovo sastali.

BONUS VIDEO:

  Kurir.rs / Alo