Početna Showbiz POGINUO JE: Saša Popović o teškoj tragediji koja ga je zadesila, ovo...

POGINUO JE: Saša Popović o teškoj tragediji koja ga je zadesila, ovo ga je zauvijek promijenilo

Imao je samo 24 godine!

Saša Popović pretrpeo je veliki bol i gubitak kada mu je preminuo otac, a on je sam pričao da je potekao iz jedne zdrave svešteničke porodice i od malih nogu je imao sve što je poželeo.

Naime, kada je je imao tek 24 godine dogodila se strašna tragedija. Njegov otac je izgubio život kao posledicu od sabraćajne nesreće koju je doživeo na auto-putu. Ispred isključenja za Rumu njegov automobil naleteo je ‘mercedes’ zagrebačke registracije.

“Kada me je majka probudila i saopštila mi šta se desilo, bio sam kao hipnotisan. Posle mučne borbe za život, umro je u bolnici. Ni danas ne znam da li je vozač koji ga je usmrtio završio u zatvoru”, rekao je Saša koga je ovo iskustvo trajno promenilo.

“Izgubiti roditelja je veoma teško iskustvo. Dok je bio živ, sećam se da me je uvek nerviralo sve što je moj otac izgovarao. Posle njegove smrti, kad god bih donosio neku važnu odluku, razmišljao sam kako bi se on postavio u toj situaciji “, ispričao za medije Popović koji je od 1988. godine u idiličnom braku s pevačicom Suzanom Jovanović.

haber.ba