Početna Showbiz KAKO SU PRIJA I KARLEUŠA ZARATILE ZBOG CECE: “Seljančicu uvažiš zbog Brene,...

KAKO SU PRIJA I KARLEUŠA ZARATILE ZBOG CECE: “Seljančicu uvažiš zbog Brene, ona objavi sliku sa nanogicom”

Jedna slika bila je dovoljna da napravi pometnju.

Pre nekoliko godina Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović zaratile su zbog Prijine slike sa Cecom.

Karleuša i Prijovićka bile su u odličnim odnosima, sve dok Brenina snajka nije objavila sliku sa Jeleninom ljutom suparnicom Svetlanom Cecom Ražnatović sa Kopaonika, nakon čega joj je JK uputila jedan savet.

“Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti sad ovo javno napisati: Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca… Tebi ovaj pulusvet i šljam ne treba. Srećna Nova i nastavi da blistaš”, poručila joj je između ostalog tada Karleuša putem društvenih mreža, što je izazvalo lavinu komentara.

Aleksandra je ubrzo odlučila da obriše spornu sliku kao i sve komentare, a nakon toga je fotografiju ponovo objavila uz komentar kako na svom profilu želi da vidi samo pozitivnu energiju.

Zatim je usledila i Karleušina brutalna poruka:

“Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet, a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre”, napisala je Karleuša tada na svom Tviter nalogu.

Nakon ovih teških reči Karleuša i Prija su se prvi put srele na aerodromu gde su letele istim avionom, a na aerodromu su ih čekale brojne medijske ekipe.

“Pozdraviću je, jer se ja uvek svima javim. Nemam problem ni sa kim, nisam tip osobe koji se svađa”, rekla je tada Aleksandra na pitanje šta će da radi kada sretne JK, a Karleuša je tada šaljivo poručila:

“Vi ste došli zbog nas? U šoku sam. Šta da vam kažem, drago mi je što i Aleksandra koristi usluge avio-transporta kao i ja. Da sam znala da ćete doći, našminkala bih se”.

Karleuša je jedina pevačica sa kojom je Prija imala konflikt, a nekoliko godina kasnije Aleksandra je izjavila da se njih dve nikada nisu posvađale.

“Nas dve se nikada nismo posvađale. Veoma poštujem starije kolege, Jelena meni može da bude i majka. Ja sam o sebi pročitala neke stvari, možda je u tom momentu nju nešto povredilo, to je njena stvar. Ja toj ženi želim sve najlepše i pozdravljam je kad se vidimo. Sve ružno neka ostane iza nas”, rekla je Prijovićka tada u jednom intervjuu.

mondo.rs