Početna Rijaliti ALEKSANDRA NIKOLIĆ PRIJAVILA CARA POLICIJI?! Filipu prijeti i do 10 godina robije

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PRIJAVILA CARA POLICIJI?! Filipu prijeti i do 10 godina robije

Kako prenosi list Skandal, Aleksandra Nikolić posetila je advokata prošle nedelje sa željom da navodno traži zabranu prilaska svog bivšeg dečka Filipa Cara. Osim toga ona se navodno raspitivala i oko podnošenja krivične prijave za nasilje koje je navodno preživela sa njegove strane.

Ukoliko do toga dođe sudski proces bi mogao vrlo brzo da počne i da presuda bude vrlo donesena. Ukoliko se dokaže da je istina on može biti osuđen na do deset godina zatvora u zavisnosti od člana krivičnog zakona Republike Srbije.

Podsećamo po krivičnom zakonu Republike Srbije, samo ta pretnje može da bude kažnjen zatvorom do tri godine. Ukoliko su nastale bilo kakve povrede kazna zatvora je od 5 do 10 godina. A ukoliko su prenje vršene bilo kakvim oružjem ili oruđem kazna ide i do pet godina.

Aleksandra će morati na sudu da dokazuje da je bila maltretirana mada je ona u javnosti iznela informacije da jeste.

Takođe Aleks je pričala kako je Filip Car zbog korišćenja narkotika spavao samo šest sati u roku od nekoliko dana što je njoj jako smetalo.

Međutim, ostalo je nejasno zašto tada nje prijavila nasilje i zbog čega nije ostavila Filipa. U svakom slučaju psiholozi kažu da žrtve nekada i nemaju snage ni volje da prijave nasilje. Naknadno mogu da prijavljuju nasilnike takođe kada skupe hrabrost, a ukoliko se ispostavi ii da kao što je Filip Car izjavio da su u pitanju lažne optužbe Aleks može krivično da odgovara.

Aleks je objavila i prepiske gde je neko rekao kako je Filip Car imao problem sa prethodnom devojkom koja je ostala trudna da ju je tukao sve dok nije izgubila bebu. Verovatno je zbog toga i sama uplašena za svoj život odlučila da napusti Crikvenicu.

kurir.rs