Početna Vijesti Mahira Hajdarpašić: Obzirom da je moj suprug Sandžaklija svadba je trebala biti...

Mahira Hajdarpašić: Obzirom da je moj suprug Sandžaklija svadba je trebala biti neviđena, ali smo upakovali da bude nešto manje (VIDEO)

U srcu Bosne i Hercegovine, ali i širom regiona, Mahira Hajdarpašić je postala sinonim hrabrosti i odlučnosti. Njena priča nije samo ljubavna saga; to je priča o hrabroj ženi koja je odlučila voljeti i biti voljena bez obzira na prepreke koje su joj postavili društvo i kritičari na društvenim mrežama.

Nakon što je postala glavna tema razgovora u Bosni i Hercegovini, Mahira se suočila sa svim kritikama i nesporazumima sa smiješkom na licu.

U iskrenom intervjuu s novinarkom Mirzom Vranj, Mahira je hrabro odgovorila na sve kritike koje su joj upućene putem društvenih mreža. Dušebrižnici su zamjerali Mahiri njen osmijeh na vjenčanju, kao i činjenicu što je tako javno objavila svoju ljubavnu priču sa suprugom Saladinom Hajdarpašićem.

„Obzirom da je moj suprug Sandžaklija trebala bi da bude svadba neviđena, ali smo ovo upakovali da bude nešto manje. On se nije prije toga ženio, njemu je ovo prva ženidba, on je želio da ima svoju svadbu, ne mogu ja uskraćivati želje, a samim tim želio je da mene usreći i da meni, na neki način, nešto nadoknadi i da se meni konačno nešto lijepo desi nakon svih onih iskušenja. I moja je želja bila da bude sve javno. A pri tome da sam sakrila, onda bi bilo što se krije“, izjavila je, između ostalog, Mahira koja uživa u svojoj sreći. Ispod pogledajte cijeli intervju:

Dok se njena priča širi izvan granica Bosne i Hercegovine, Mahira ostaje čvrsta u uvjerenju da ljubav nema granica i da je hrabrost najjače oružje protiv predrasuda. Njena priča je podsjetnik svima da je sreća pravo svakoga, bez obzira na naciju, vjeru ili društvene norme.

POVEZAN VIDEO: