Početna Rijaliti SUOČAVANJE UŽIVO: Aneli otkrila Staniji da je sve vrijeme bila u kontaktu...

SUOČAVANJE UŽIVO: Aneli otkrila Staniji da je sve vrijeme bila u kontaktu sa Asminom dok je on bio sa njom u Majamiju! (VIDEO)

Neočekivano!

U toku emisije “Pitanja novinara”, u kojoj je sinoć gostovala Stanija Dobrojević Veliki šef odobrio je Stanijin ulazak u Elitu kako bi se suočila sa Aneli Ahmić i kako bi njih dve napokon rekle jedna drugoj šta imaju.

Nakon što je ušla u Elitu, Stanija joj se obratila i pozdravila sa njom i njih dve su se upoznale.

– Bila sam u studiju i gostovala i dali su mi šansu da se susretnem sa tobom i da čujem tvoju stranu priče. Ja sam za tebe znala sam postojiš kao majka njegove ćerke, znala sam da ti je slao novac, i da ste u kontaktu, i to je to. Ja nisam ništa znala pre toga, nisam znala da ste vi bili zajedno – rekla je Stanija.

– Ja sam prolazila pakao dok ste vi uživali i ja i moja ćerkica smo prolazili pakao. Ja sam pobegla da vas ne gledam. Ja moram da te pitam, ako nisi znala za nas, zašto si pisala ono za ilegalnu ljubav? – upitala je Aneli.

– Krila sam ga od moje porodice jer je druge vere – rekla je Stanija.

– Zašto ti njega nisi pitala ko sam ja? Kako te nije zanimalo ko je majka njegovog deteta. Ja znam da si sve poruke čitala – dodala je Aneli.

– Ja sam dobila poruku da pitam svog frajer gde su mu žena i dete. Mi smo tada sedeli na doručku. Ja sam ga pitala šta je to, a on je rekao da je on bio sa tom devojkom – rekla je Stanija.

– Ti si moralisala ovih godina. Kako ti nisi provalila da on laže – upitala je Aneli.

– On je uzeo da reši to, i meni je rekao da je ta devojka udata, i on je meni rekao da ga ona smara, ali to nema veze. Meni je bila dovoljna jedna tvoja poruka da ste se vi čuli? Da li je on tebi tražio da se mirite? – uptaila je Stanija.

– Da, tražio mi je pisao mi je stalno – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

pink.rs