Početna Showbiz “NE IDEM NA BOTOKS, KUPUJEM KREMU OD 500 DINARA” Zlata Petrović šokirala...

“NE IDEM NA BOTOKS, KUPUJEM KREMU OD 500 DINARA” Zlata Petrović šokirala prizanjem o njezi: Samo da poradim na svom mozgiću

Zlata Petrović decenijama važi za jednu od najnegovanijih pevačica na estradi kojoj godine ne mogu ništa, a iako bi mnogi pomislili da su njena lepota i mladolikost rezultat raznoraznih estetskih intervencija, Zlata to demantuje i objašnjava da nikada ništa na sebi nije radila.

– Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bi izgledala? Pa užasno! Meni to ne stoji inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu iglicu i intervenciju imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem – rekla je Zlata.

Samim tim što ne odlazi kod plastičara i drugih specijalista za estetske intervencije, Zlata daje do znanja da se ni malo ne plaši starenja i da sa srećom dočekuje godine koje tek dolaze.

– Ako neko ima samopouzdanja to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći- dodala je pevačica za medije.

Pevačica je otkrila kako, za razliku od njenih kolega, ona ne pati od skupocenih materijalnih stvari.

– Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu – iskrena je Zlata koja smatra da je bitnije kakav je neko čovek, a ne šta nosi.

– Ja ne moram po svaku cenu da meni budu atributi u prvom planu. Najlakše je kupiti majicu da piše Versaće, mislim budalaštine. Meni to nikada nije bio prirotet i tako učim i svoju decu – tvrdi Petrovićeva.

Zlata Petrović pomutila muškarcima um stajlingom: Pjevačica u nikad vrelijem izdanju, mnogi neće ostati imuni na ove vrele kadrove!   Kurir.rs/Grand