Početna Showbiz EVO KOLIKO JE FILIP STARIJI OD PRIJOVIĆKE: Kad se ona rodila on...

EVO KOLIKO JE FILIP STARIJI OD PRIJOVIĆKE: Kad se ona rodila on je uveliko sjedio u đačkim klupama, brojka je dvocifrena

Aleksandra Prijović definitivno je najveća zvezda u regionu a to dokazuju i rasprodati koncerti širom Balkana.

Pevačica je pre samo nekoliko dana napunila čak tri Beogradske arene, zatim zakazala četiri koncerta u Zagrebačkoj areni, tri u najvećoj Hali u Nišu, Čair i dve Zetre u Sarajevu.

Inače, tri Arene u Zagrebu uspeli da prodaju samo Dino Merlin i i Zdravko Čolić, što znači da je naša pevačica oborila rekord!

Često u intervjuima koje daje za medije ističe kako joj je suprug Filip najveća podrška u životu, a posebno kad je karijera u pitanju, i da je sve ovo zapravo i njegov uspeh.

Njih dvoje su zavetovali na večnu ljubav u junu 2018. godine, a u martu naredne godine dobili su sina kojem su dali ime Aleksandar.

Ono što je svima promaklo jeste to da je Filip od Prije stariji čak 10 godina (ona ima 28, a on 38).

U njihovom slučaju ta razlika ne predstavlja ništa jer je par u svakoj situaciji pokazao kako blista od ljubavi.

Podsetimo, Aleksandra Prijović je svojevremeno govorila o početku veze sa Filipom Živojinovićem.

– Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja- ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

Kurir.rs/ Espreso