Početna Showbiz KOMŠIJE OTKRILE SVE O PRIVATNOSTI FILIPA I PRIJOVIĆKE! Ovo o njima javnost...

KOMŠIJE OTKRILE SVE O PRIVATNOSTI FILIPA I PRIJOVIĆKE! Ovo o njima javnost nije znao – “Bile su svakakve izjave!”

Komšije Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića rado su za medije otkrili kakvi su kada se kamere ugase.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a jedno drugom su oduvek bili najveći oslonac i podrška.

Pevačica je doživela ogroman uspeh – rasprodala tri Arene u Beogradu, zakazala četiri termina u Areni u Zgrebu, dok će u Nišu i Sarajevu pevati dva puta. Njen suprug zadužen je za produkcijiski deo, te je iza bine prati i bodri, a o njihovom odnosu sada su pričale i njihove komšije.

U ušuškanom delu Bežanijske kose pevačica živi sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom, a susedi o njoj imaju samo reči hvale.

“Kada se doselila nismo puno znali o njoj, još dok je bila trudna shvatili smo da je popularna jer su nam paparaci opsedali ulicu. Tako samo svi vrlo brzo saznali ko su nam komšije. Filipa smo tada vidali češće, doživeli smo ga kao nasmejanog i lepo vaspitanog momka, a onda kada se porodila i nju smo počeli da viđamo. Poput svih drugih mama dovodila je mališana u kolicima u parkić, sa svojom majkom uglavnom”, kaže komšinica Rada koja živi preko puta. Njen suprug ističe da je bračni par poput svi koji nisu poznati:

“Unuke su mi rekle ko su oni, ali verujte ja njih dvoje viđam u šetnji uveče u trenerkama i patikama. Kao svaki drugi par. Mališa im je krenuo u vrtić i uvek ga vodi on ili ona, ne vidim da to radi dadilja iako je imaju u trenucima kada pevačica nastupa. Često su im u gostima njegova braća, Filipova mama ili Aleksandrina mama. Viđali smo i Brenu i Bobu nekoliko puta. Deluju kao jedna skladna porodica.”

Devojke koje smo sreli ispred obližnje prodavnice bile su na koncertu komšinice i oduševljeno pričaju o Priji.

“Njihova ljubav je pobedila sve, sećam se kada se saznalo za njih dvoje da su bile svakakve izjave po novinama. Od početka se videlo da su skladan par, ona je skromno koračala na estradi. Pratim njen rad od početka i na koncertima je bilo veoma emotivno. Svi misle da je lako bití pevač, a mi je stalno viđamo sa koferima, pakuje se pa raspakuje pa opet putuje. Teško joj pada odvajanje od sína, pa onda nekada i tako umora izađe da se igraju”, kaže Maja.

Komšije oduševljeno pričaju o mladom bračnom paru.

“Vidimo da imaju ženu koja im pomaže oko mališana, ali dečaka Aleksandra i Filip vode svuda sa sobom ako to ne remeti njegov ritam. Skoro sam joj rekla kada sam je videla u parku da je vreme za drugo dete, mada nije moje da se mešam. Sada je postigla mnogo toga u karijeri i može sebi da dopusti malu pauzu. Ljubazno mi je odgovorila: ‘Daće Bog'”, rekla je Dana.

mondo.rs