Početna Showbiz BOBA SE NALJUTIO NA FILIPA I PRIJU ZBOG SKANDALA S BLAŠKOM! Živojinović...

BOBA SE NALJUTIO NA FILIPA I PRIJU ZBOG SKANDALA S BLAŠKOM! Živojinović pobjesnio, evo zašto nije došao na koncert!

Aleksandra Prijović zadala je ozbiljan zadatak estradi i nastavlja da niže uspehe koncertima širom zemlje i regiona. I dok joj na poslovnom planu cvetaju ruže, u privatnom životu, po svemu sudeći, nije sve tako sjajno i bajno. Njen svekar Slobodan Boba Živojinović jedini iz porodice nije došao da podrži snajku u njenom velikom životnom i profesionalnom uspehu.

Sada kada euforija oko koncerta polako prolazi, klupko se odmotava i svi se pitaju zbog čega otac Filipa Živojinovića nije došao na spektakl, a tada je bio u Srbiji. Kako Kurir saznaje, nekadašnji proslavljeni sportista je ljut na sina, a naročito na snajku zbog toga što se sve glasnije čuju priče o njenoj aferi sa menadžerom Danijelom Blaškom Blažićem.

– Boba je slab na decu. On je porodični tip i nikada nije dozvolio da prljav veš iz kuće izađe u javnost. Međutim, sada je malo drugačija situacija. Besan kao ris i bukvalno je odbio da se pojavi na koncertima svoje snajke. Naravno da je trebalo da dođe, i to druge večeri, kada se kao specijalna gošća pojavila njegova žena Lepa Brena, ali je odustao nakon afere koja je nedavno odjeknula kao bomba. Svašta je bilo nakon te proslave – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Boba obožava Filipa, to je njegov najstariji sin, kog je dobio u prvom braku sa Zoricom Nakić. On je njegova prva radost i zato mu nije svejedno što su na taj način dozvolili da se priča o menadžeru provlači u javnosti. Tako nešto jednostavno ne podržava – priča kućni prijatelj Živojinovića. Letos je Boba slavio jubilarni, 60. rođendan u Crnoj Gori. Svi su zajedno bili najpre na jahti, a nakon toga i u jednom restoranu, gde je bilo održano slavlje. Aleksandra je pevala, a Boba ju je grlio i ljubio.

Sada su izgleda odnosi malo zategnuti zbog povodom sukoba njegovog sina i menadžera Blaška, kako je naveo naš izvor. Do sada je Boba bio rado viđen gost na nastupima kod snajke. Tako je prošle godine bio u hotelu sa sinom za doček, na kojem je Prija pevala iako mu je žena tada takođe nastupala u prestonici. Pokušali smo da dobijemo komentare od aktera ove priče, ali niko od njih nije odgovarao na naše pozive.

kurir.rs