Početna Rijaliti UCJENE, KIDNAPOVANJA I SUOČAVANJE NA SUDU! Milan Milošević brutalno o Kačavendinom sukobu...

UCJENE, KIDNAPOVANJA I SUOČAVANJE NA SUDU! Milan Milošević brutalno o Kačavendinom sukobu sa Anom i Bulićem, ovo jedva čeka

Milan Milošević je analizirao učesnike “Elite” koji su se izdvojili u rijalitiju. Kako je priznao, priželjkuje susret Milene Kačavende i Ane Ćurčić.

– Kačavenda je dobar rijaliti igrač, uvek ima nešto da kaže. Ali stvari koje je iznela za Anu Ćurčić i Acu Bulića, mi ne možemo da znamo da li je to istina. To nisu naivne stvari. Voleo bih da se Aca, Ana i Kačavenda suoče, da se raspravi ko je koga kidnapovao, koja lova, ucene, pa svi na sud posle “Elite”. Milena verovatno očekuje da uđe Ana. Ana je tema otkad je počela “Elita”. Ana i Marija Kulić, a nisu tu. Ali doći će trenutak kada će da stane oči u oči – rekao je Milan u emisiji “Minsko polje”.

– Od novih učesnika mi je zanimljiv Uroš. Toliko je zanimljiv u kontaktu sa drugima, a i sam. Mići nije dobro od njega, to je malo degutantno, ali ovo sa Janjušem je smešno. Ne dopadaju mi se ti koji se nisu istakli, 80% ljudi ne postoje. Ja ne mogu ni na portalima da ih nađem. Ko su ovi ljudi, oni ne postoje… Par se njih istaklo, ti stari, Đedović, Mića, Matora i Anita… Uglavnom ti stari i par novih, Aneli, Uroš… Stalno nešto fali, ali hajde da kažemo da je jako rano – dodao je Milošević.

– Teodora je zagrizla, Bebica to oseti, tu će biti svašta.

kurir.rs/republika