Početna Showbiz VRANJEŠ NASRNUO NA TOŠIĆA! Ognjen se unio Dušku u lice: Kada prijetiš...

VRANJEŠ NASRNUO NA TOŠIĆA! Ognjen se unio Dušku u lice: Kada prijetiš batinašima izađi sad napolje! Umiješao se Aleksandar Prijović

Ognjen Vranješ nasrnuo je na Duška Tošića i to na dupke punom splavu u Beogradu, a tamo se zadesio i Aleksandar Prijović.

Sportista je, kako saznajemo, prišao fudbalskom menadžeru i pozvao ga da izađe napolje da se obračunaju.

– Bilo je veoma napeto. Vranješ je sedeo sa prijateljem za jednim stolom, za drugim je bio Prijović sa svojim društvom, a Tošić je naknadno došao. Video je Ognjena i nasmejao mu se. Vranješ mu je prišao, uneo mu se u facu, verbalno ga napao, konkretno očitao bukvicu i pozvao ga da izađe napolje, ali se Tošić pravio da ga ne poznaje. Delovalo je kao da mu nije svejedno i da se uplašio. Kada je video da sa Vranješom nema šale i da je situacija ozbiljna, pokušao je da smiri strasti. Ognjen je tada rekao “Kada umeš da pretiš batinašima izađi sad napolje”. Tada je skočilo obezbeđenje da spreči tuču – priča naš izvor koji se zadesio na licu mesta.

Prema njegovim rečima tada je Prijović prišao Vranješu.

– Svi su videli da se situacija zakuvava. Prijović je došao do Tošićevog stola, nazivao ga pogrdnim imenima i predložio Vranješu da izađe napolje i da sačeka Duška. Vranješ je sve i svašta govorio Tošiću direktno u lice, na šta je ovaj ćutao.Tošić se nije mrdnuo, zapravo, sačekao je da Ognjen ode sa splava. Tek kad se uverio da je bezbedno, otišao je kući. Veliki broj ljudi, među kojima je bilo i onih iz javnog života, bio je u potpunoj neverici zbog scene kojoj su prisustvovali – završava naš izvor.

Inače i Prijović je ljut na Tošića jer mu je Duško navodno “izbušio” jedan jak transfer pre određenog vremena. Tada mu je i rekao da će ga prebiti kada ga vidi, pa prošli put kada su se sreli u gradu u julu prošle godine došlo je do tuče. O tome su svi tada brujali u gradu.

Posle 13 godina Vranješ se vratio u srpski fudbal i živi u Beogradu. Sada već iskusni 33-godišnji štoper potpisao je ugovor sa Čukaričkim i na taj način postao je najveće ovosezonsko pojačanje kluba sa Banovog brda. Igrač bogate karijere, koji je nastupao u Moldaviji, Rusiji, Turskoj, Španiji, Grčkoj i Belgiji, iza sebe ima i učešće na Svetskom prvenstvu u Brazilu sa selekcijom Bosne i Hercegovine, biće od velikog značaja belo-crnima. Po potpisivanju ugovora, Vranješ se odmah priključio ekipi, dok sa druge strane njegov prijatelj Prijović je trenutno bez kluba i ne igra nigde.

Kurir je kontaktirao aktere ovog incidenta, ali oni još uvek nisu odgovorili na pozive i poruke.

LJILJANA STANIŠIĆ