Početna Showbiz STANIJA VRATILA VJERENIČKI PRSTEN: Oprostila Asminu, pa ocrnila Vladimira Tomovića i Marka...

STANIJA VRATILA VJERENIČKI PRSTEN: Oprostila Asminu, pa ocrnila Vladimira Tomovića i Marka Markovića! (VIDEO)

Stanija se ponovo verila za Asmina, pa udarila žestoko na bivše momke!

Pred sam početak emisije “Amidži šou”, starleta Stanija Dobrojević dala je intervju za Republiku, gde je govorila o svom odnosu sa Asminom Durdžićem, čiji je verenički prsten vratila. Podsetimo, danas smo objavili Asminov snimak sa glavnim imamom u Sarajevu, koji je potvrdio da Asmin nije bio venčan sa Aneli Ahmić, što je Staniju odobrovoljilo.

– Pratila sam šta se dešava, najviše sam pratila drugu stranu. To me je kopkalo. Niko mi nije izneo papir, dokaz, da je bio oženjen, a on se borio svim silama da dokaže da da nije bilo. Poštujem to kako se bori. Blokirala sam ga, odblokirala, tako je i sad status, sve se menja iz dana u dan – rekla je Stanija, a pa otkrila da je vratila prsten:

– Ovo je taj prsten, vratila sam ga. Sve je neizvesno i dalje. Znate kako je krenula naša veza, pitao me je kad ću da dođem u Beograd da me upozna, ja sam rekla u Beogradu neću. On je došao u Majami, iznajmio stan preko puta mog, dole je bila kafeterija, tu smo pili kafu. Pažljiv je bio, tako me je osvojio. Planirali smo venčanje na Karibima – dodala je starleta.

Stanija je udarila i na bivše momke Vladimira Tomovića i Marka Markovića, koji su je nedavno komentarisali. Vladimir je izjavio da nikada nije bio sa Stanijom u vezi, dok je Marković vodio prati medijski rat sa Asminom, tokom kog je urnisao Staniju.

– Ja sam rekla da Tomović ne može da ima status mog bivšeg dečka, tih 20 dana u rijalitiju. Poslednji dečko je imao status dečka, to ga je povredilo. To ga je povredilo, pa je sa tim vratio, ali daleko od toga što je vratio. Ali Marko me je razočarao. Ja sam prolazila pakao. On se oglašavao, mešao, ne liči mi to na njega. Iznenadilo me je što se uopšte oglašavao. I nisam očekivala ono od njega i Maje. Više sam njoj to zamerila, ali svima opraštam sve – otkrila je Stanija za Republiku.

REPUBLIKA.RS