Početna Showbiz Pa kako joj neću pomoći? Rasta po prvi put progovorio o Aninim...

Pa kako joj neću pomoći? Rasta po prvi put progovorio o Aninim problemima: Kad ona bude poželjela promjena će se desiti…

Reper Stefan Đurić Rasta prvi put je javno govorio o problemima koje ima njegova bivša supruga Ana Nikolić – naravno, kao i do sada iz poštovanja prema majci svoje kćerke ništa nije konkretno otkrivao.

Jedna od najkontroverznijih ličnosti iz našeg javnog života, umije da bude oštar na jeziku, kako u pjesmama koje piše, tako i u svakodnevnom razgovoru, a mnogo toga otkrio je i u svom filmu “3211”.

Inspiraciju za novo ostvarenje dobio je prilikom četvoromjesečnog boravka u zatvoru.

Interesantno je da u projektu nema njegove bivše supruge, pjevačice Ane Nikolić.

Nikakva zla krv nije tome prethodila. Sat i deset minuta, koliko film traje, nije dovoljno vremena za sve situacije koje smo željeli da prikažemo, pa tako nema ni scena kada mi majka dolazi u posjete – objašnjava Rasta.

U početku, dok smo još razmišljali o tome da Ana bude u filmu, ja sam bio prvi koji je govorio da je glupo tražiti glumicu jer je ona jedina koja može da glumi samu sebe.

Takav karakter teško je ponoviti, to se ne rađa dva puta.

Posljednjih nedjelja društvenim mrežama kruže snimci na osnovu kojih se može zaključiti da Ana nije u najboljoj životnoj fazi, a u komentarima se često može pročitati da joj je potrebna pomoć, a evo i kako je Rasta prvi put to prokomentarisao.

Mislim da to potenciranje pomoći koje dolazi iz medija nije dobronamjerno. Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živjeti.

Porodica je tu da pomogne u svakom smislu.

Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci djeteta koje bezuslovno volim.

Onog momenta kad sama poželi da nešto promijeni, promjena će se i desiti – bio je iskren njen bivši suprug.

 Izvor: Hello