Početna Showbiz OVA PJEVAČICA JE OTPJEVALA “OČI BOJE DUGE”! Svi je znate, a ni...

OVA PJEVAČICA JE OTPJEVALA “OČI BOJE DUGE”! Svi je znate, a ni ne slutite ko je! Najveći hit devedesetih krije ovu tajnu

Devedesetih godina većina pevačica u dens grupama zapravo su bile otvaračice usta. One su se pojavljivale u spotovima, na nastupima, gostovale u televizijskim emisijama, davale intervjue, a zapravo u pesmi se njihov glas nije čuo.

One su samo otvarale usta, a pevače su pevačoice sa odličnim glasovnim kvalitetima. Najviše pesama je snimila Marija Mihajlović, Aleksandra Radović je takođe pozajmljivala svoj glas, a jedan od najvećih hitova iz tog perioda “Oči boje duge” za Dr Igija otpevala je Ivana Peters.

Ova pesma i dalje se sluša, a zapravo malo je onih kojima je poznato da iza nje svojim glasom stoji nekadašnja pevačica grupe Tap 011.

Ivana je tek godinama kasnije priznala da je ona otpevala “Oči boje duge”.

– Spoj boje glasa, način na koji sam otpevala i teksta, možda je to doveo do toga da sada bude kao neka himna. Sada mi sve to deluje naivno i otpevala bih je u potpuno drugačijem aranžmanu. Ja bih to mnogo promenila sada, posle ovoliko vremena – rekla je za Ivana svojevremeno za Mondo.

Kurir