Početna Showbiz OPALILA SAM MU ŠAMARČINU, LETJELE SU NAOČARE: Stanija nasrnula na Asmina, ovo...

OPALILA SAM MU ŠAMARČINU, LETJELE SU NAOČARE: Stanija nasrnula na Asmina, ovo su detalji okršaja

Starleta u emisiji otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim verenikom.

Voditelj Ognjen Amidžić u večerašnjoj emisiji “AmiG Show” ugostio je starlete Staniju Dobrojević i Maju Marinković, glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu i pevačicu Vesnu Vukelić Vendi.

Na samom početku Stanija ja sedela sama i govorila kako se oseća i šta se izdešavalo u prethodnih mesec dana.

– Asmina sam ostavila pred početak emsije tvoje, tačno pre mesec dana i mi se od tada nismo videli. Tačno je, svašta se dešavalo. Kad smo bili u Crnoj Gori i kad je ušla devojka i rekla da joj je Stanija otela muža, sedeli smo na romantičnoj večeri, doživela sam nervni slob, plakala sam, ljudi su me snimali. Ja nisam želela da idem sa njim u auto i sobu, mislila sam da je sve istina. Sedela sam na šetalištu do tri ujutru. Međutim, on je mene ubeđivao da devojka sve laže, da nije bio oženjen, čula sam se sa njegovom porodicom, oni su potvrdili i ja sam se snimila. Ja sam trebala da dođem u tvoju mesiju, ali sam njemu verovala i mislila sam da idem da branim svoju ljubav. Sedela sam kod frizera, izbačene su poruke koje je njoj pisao dok je bio sa mnom u Majamiju. Uletela sam u auto, opalila sam mu takvu šamerčinu da su letele naočare, pukle su. Ja njega od tog trenutka nisam videla – govorila je Stanija, pa onda nastavila:

– Mesec dana sam bila u ilegali, pratila sam sve šta se dešava, pratila sam drugu stranu i samo čekala da se izbace dokazi da je on bio oženjen jer su napravili da sam otela muža i ispostavilo se da nije tačno, on je bio u pravu. Devojka je iskoristila priču, napravila je skrinšotove, ponudila je priču da uđe i nastao je skandal. Devojka je tamo, proslavila se preko mene. On njoj finansira dete, rekao je on meni da je bio u kratkj vezi sa devojkom koja je ostala trudna i da on to finansira. Meni je došao kao slobodan momak. Imao je druge žene dok je bio sa njom, ali ona se nije bunila ni za šta od toga, nego kad je saznala da je sam mnom napravila je organizaciju i stavila je ražno prstenja i maše da sam ja nekome otela muža – dodala je Stanija.

republika.rs