Početna Showbiz NASTAVLJA SE RAT IZMEĐU CECE I KARLEUŠE! Ražnatovićeva podržala Nućija, JK osula...

NASTAVLJA SE RAT IZMEĐU CECE I KARLEUŠE! Ražnatovićeva podržala Nućija, JK osula paljbu pa uplela i Vojaževog oca

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša nastavile su rat, ali ovoga puta zbog Nućija.

Naime, Ceca je objavila da će ići na koncert Vojaža i Nućija, s kojim je JK prošle nedelje razmenila brutalne reči putem društvenih mreža, kada je negativno komentarisala njegovu muziku.

Sada je Ceca podržala Igora Panića Nućija, s kojim je u dobrim odnosima i koji je bio gost na proslavi punoletstva njene sestričine Helene Ocokoljić. Ona je na Instagramu objavila karte za koncert i napisala:

– Ja idem! A vi?

Uskoro joj je JK odgovorila na “Iksu” (nekadašnjem Tviteru) :

.- U j*t, za ovo ugrožavanje sigurnosti Ćunija i dece iz publike se lično osećam odgovorno. Roditelji, upalite deci lokacije na telefonima. Ćuni, mislim da je vreme da ti Vojažov tata objasni neke stvari – napisala je Karleuša.

Nakon Cece, na tapetu JK se našao i Relja Despotović, poznat kao Seksi iz grupe Crni Cerak, koji je u jednom intervjuu istakao da mu roditelji nisu dozvoljavali da sluša Karleušinu muziku.

– Dobro je što su ti branili, pa si sad tako fin dečko, a ne narkoman, ne daj Bože. Bravo za roditelje – napisala je pevačica.

Podsetimo, JK i Ceca ponovo su ušle u sukob posle Ražnatovićkine izjave koju je dala novinarima ispred Arene pre koncerta Aleksandre Prijović da je došla da podrži treš muziku iz 2001. godine. Time je potkačila Karleušu, koja je upravo u jednoj emisiji izgovorila tu rečenicu kada joj je rečeno da Prijovićka ima hit “Dam, dam, dam”.

POVEZAN VIDEO:

Kurir.rs