Početna Showbiz “Da nisam operisana, ne bih dočekala zimu” Potresna ispovijest Vesne Zmijanac: “Umaram...

“Da nisam operisana, ne bih dočekala zimu” Potresna ispovijest Vesne Zmijanac: “Umaram se i ne mogu da dišem”

Vesna Zmijanac rasplakala je svoju ćerku Nikoliju.

Naime, Nikolija nije više mogla da izdrži stalna poređenja sa majkom, pa je hejterima odgovorila da Vesna bolje peva od nje, ali da je ona bolja maika jer je imala od koga da nauči – od svoje majke.

Vesna Zmijanac još uvek rovita nakon operacije srca otkriva kako se oseća kao i to da je u poslednjem trenutku operisana.

– Pa dobro sam, dobro sam, koliko to može da bude dobro. Malo je rano, malo sam ja nemirna, malo se više junačim, ali takva sam, ne mogu drugačije. Nikad u životu nisam imala pauzu da ne pevam šest meseci. Nikad za po veka pevanja. Sad to više nije pitanje para, ne mogu jednostavno bez mikrofona, još mesec, dva da je bilo ne bi bilo dobro. Nikolija nije bila za to da počnem da radim, ali videla je da sam potonula, nije bila, ali videla je da ne odgovara ni onako. Ja ne znam ništa drugo da radim, znam da pevam i da kuvam. Šta da radim po ceo dan, znači moram da pevam, ne mogu bez pevanja, ne mogu bez naroda, pola veka je to tako i ne mogu ja sad, zato što mi je neko malo tu džarao. Ja se nadam da će mi nastupi biti lek. Pevanje me uvek lečilo – priča Vesna i dodaje:

– Kada se to desilo bila sam na postu, i moj pritisak je bio tada 135/85, i ja još uvek mislim da ja to nisam ni morala da radim, međutim ona slika kaže nesto drugo, pošto je sa mnom u životu sve komplikovano. Da bi mene spasili stalno me spasavaju, oni su mene odmah po kratkom postupku tamo stavili, a ja sve još uvek mislim da to nije moralo baš. Međutim moj doktor kaže kad sam ga ja iskreno pitala, je li moralo da to bude tako, pa kaže daleko ti je bila zima. Nije mi lako, umaram se i ne mogu da dišem i svašta nešto, a dok pevam nije mi ništa – ističe Vesna koja otkriva koja koleginica ju je posebno ganula:

– Sve su bile dirljive, ali Zlata Petrovic je bila, ne mogu više da se setim, jer je ona svaki dan pisala preduga pisma. Najslađa je bila kad je šapnula mojoj Nikoliji u telefon treba li ti para. Sce moje, kaže Niki, ne Zlatka, ništa nam ne treba, ništa nam nije trebalo, ali ma svi. Jedne noći se Brena javila u 11 i rekla, mala nemoj da me zezaš, šta da radim bez tebe ti si jedina moja konkurencija i ja tvoja. Pod hitno da si ozdravila.

Vesna dodaje da bi volela da joj zet Relja Popović napravi pesmu:

– Pa i ja očekujem i ja čekam, pa da znam nisam ga ništa nikad pitala po tom osnovu, ali volela bih da napravi, zna on to, on je negde u duši narodnjak – zaključuje Vesna Zmijanac.

(Scandal!)