Početna Showbiz Danas se udaje Mahira Ahmiš: Više ne krije ni kako izgleda njen...

Danas se udaje Mahira Ahmiš: Više ne krije ni kako izgleda njen izabranik

Danas je poseban dan za Mahiru Ahmiš, ženu koja je svojom nevjerojatnom brigom i posvećenošću o svom teško bolesnom suprugu Esedu osvojila srca ljudi širom svijeta. Esed je dugo bolovao od multipla skleroze, ali je Mahira bila njegova nepresušna podrška i ljubav. Njihova priča o ljubavi i odanosti dotaknula je mnoge, ali se nažalost zavšila Esedovom smrću.

Danas, godinu i po poslije, Mahira je spremna započeti novo poglavlje u svom životu.

Na svom Instagram profilu, Mahira je objavila vijest o svom vjenčanju, koje će se održati danas u 17 sati. Ova vijest izazvala je mnogo radosti među njenim prijateljima i pratiteljima, koji su joj uputili čestitke i želje za srećom u njenom novom životu.

Osim čestitki, Mahira je podijelila i nekoliko slika svog izabranika, mladoženje Saladina Hajdarpašića, koji će sada biti njen životni partner. Njihova zajednička slika izazvala je mnoge pozitivne reakcije, a Mahira je ponosno pokazala svoju sreću i ljubav prema svom izabraniku.

Naša redakcija se pridružuje čestitkama i želi lijepoj Mahiri i Saladinu sve najbolje u njihovom zajedničkom životu. Neka njihova ljubav bude trajna i ispunjena srećom, a Mahira neka nastavi inspirirati druge svojom nevjerojatnom snagom i dobrotom.

POVEZAN VIDEO: