Početna Rijaliti ‘REKAO MI JE DA RODIM I DONESEM DIJETE ISPRED PRAGA’ Aleks otkrila...

‘REKAO MI JE DA RODIM I DONESEM DIJETE ISPRED PRAGA’ Aleks otkrila da je Filip krio od porodice njenu trudnoću, progovorila o njegovom nevjerstvu sa Natašom Moskvom! (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je ugostila Aleksandru Nikolić i predstavnike sedme sile i Darka Tanasijevića.

– Ne bih da moje dete sutradan gleda kako je tata ovo mami i obrnuto, ali niasm ništa slagala što sam rekla i neću produbljivati dalje. Nikad sa mnom nije otišao kod odktora, ja sam mu uvek slala da vidi bebu i govorio je: “Haha ljudina”, ali kad sam otišla tamo videla sam da je nezadovoljan i nesrećan. Vidim kako se sad pravda da sam bila hladna i da ga nikad nisam volela, a malo malo uđe na Dalilin i Milicin lajv. Poruke sa Natašom Moskvom govori da nije istina, da je fotomontaža. Rekla sam mu da znam da poruke nisu lažne i da ću progutati i odbraniti ga, ali ovog puta je preterao jer ako ti možeš tako da se ponašaš prema ženi koja nosi tvoje dete, kakav si ti čovek – rekla je Aleks.


Kako si se osećala kad ti je spakovao stvari? – pitala je Dušica

Nije mi on spakovao. On je dan pre toga imao reakcije koje nisu normalne, ima problem sam sa sobom. Ne možeš ga uhvatiti ni za glavu, ni za rep. Posmatrala sam tu njegovu nervozu i posmatranje i rekla sam drugarici da ne znam da li sa takvim čovekom mogu da imam dete. Lako ova ljubav može da se pretvori u mržnju sa moje strane. Plakala sam, bila sam ljuta besna i nervozna posebno jer mi je obećao da će doći ranije sa rođendana. Dugo sam razmišljala da li je spreman za dete i rekla sam mu da bih možda abrtirala i očekivala sam da njegova reakcija neće biti ovakva jer je pričao da će voleti i poštovati ženu koja će mu roditi dete. Rekao mi je da mogu da mu rodim dete i donesem ispred praga. Rekao mi je da se pomirio sa mnom samo jer sam trudna – rekla je Aleks.

Je l’ ima on neke probleme? – pitao je novinar.

Govori mi da mu treba oporavak od rijalitija, ja sam em trudna, em izašla iz rijalitija, em sam imala veću osudu od njega – rekla je Aleks.

Kako su njegovi reagovali na trudnoću? – pitala je novinarka.

Ja sam prvo javila njegovom ocu koji nije želeo, ja tek sad shvatam zašto je on to toliko krio i ljutio se kad kažem i nekom najbližem. Rekla sam njegovom ocu ali da ne kaže Filipu, samo da se pripremi i bio je presrećan. Njegova mama je rekla da mora da se unormali, da drugačije živi, sestra je isto pričala ali od toga nema ništa jer on tera samo po svome – rekla je Aleks.

Detaljnije u nastavku teksta.

PINK.RS